Arnold, bedankt!

Vanaf de geboorte van CarpFeeling stond hij aan de wieg. Mede door zijn inzet is CarpFeeling geworden tot wat het nu is. Namelijk een website die dagelijks meer dan 2500 mensen weet te vermaken. Elke week wist hij ons te verrassen met een leuk artikel, de meest fantastische foto's, handige tips en leuke initiatieven. Zijn artikelen zijn scherp, nuchter en bezitten heerlijk droge humor. Ik heb het natuurlijk over Arnold Samsen.
 


Helaas heeft Arnold - na 4 jaar trouwe dienst en meer dan 150 artikelen - besloten te stoppen met het schrijven voor CarpFeeling.com. Dit vinden we natuurlijk heel erg jammer en daarom willen we middels dit bericht Arnold ontzettend bedanken voor zijn tomeloze inzet, het enthousiasme en de goede artikelen. Het was een feestje om met je samen te werken!

Heel veel plezier en veel succes met wat er allemaal op je pad komt.
 


De opnames van onze sessie op Serreire


 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.