Bloggen op Visdeal

Dat het goed gaat met Visdeal.nl zal niemand ontgaan zijn. Inmiddels in 4 maanden tijd zo’n 10.000 hengelsporters zich aangesloten bij Visdeal. Dat is allemaal niet voor niks natuurlijk, want wie zich aanmeld bij Visdeal.nl krijgt namelijk bijna dagelijks een mail met daarin een superaanbieding waarbij de korting varieërd van 40- tot soms wel 80%! Van hengels tot tackleboxen en van molens tot haakjes en kunstaas, het komt allemaal voorbij. Vind je het niks? Dan wacht je gewoon op de volgende aanbieding!


Mooie producten met fikse kortingen!

Sinds kort is er nog een goede reden om de site te bezoeken want er zijn een aantal bloggers op Visdeal die korte artikeltjes schrijven. Het leuke hieraan is dat iedereen iets in kan sturen. Mocht je dus een leuk verhaal hebben over bijvoorbeeld jouw recordvis of een tip die je graag met hengelend Nederland wil delen, dan kun je dit opsturen naar info@visdeal.nl. Het is wel belangrijk om bij het stukje tekst een leuke foto mee te sturen en uiteraard je contactgegevens. Je krijgt hiervoor een leuke vergoeding en je hoeft echt geen doorgewinterde schrijver te zijn om je tekst in te kunnen sturen.


Zo valt er dus naast de aanbiedingen steeds meer te zien en te lezen op Visdeal.nl. Het aantal leden groeit gestaag waardoor Visdeal steeds groter en bekender wordt en dat heeft natuurlijk een gunstig effect op de aanbiedingen die je als lid ontvangt. Ben je nog geen lid? Neem dan eens een kijkje op de website van Visdeal. De deals zijn natuurlijk niet altijd karper gerelateerd, maar voor karpervissers komen er toch heel regelmatig hele interessante aanbiedingen voorbij. Zeker de moeite waard dus!

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.