Carp Square 2013 komt eraan!

Nog iets meer dan een maand en dan gaat de 2e editie van Carp Square Nederland van start! Ondanks dat de eerste editie in 2012 rond begin december plaatsvond, opent deze beurs, die gezien wordt als het begin van het beurzenseizoen, zijn deuren op 8 november aanstaande. Carp Square is onderdeel van de Hengelsport- en Visbotenbeurs. Een beurs die elk jaar weer duizenden bezoekers trekt die opzoek zijn naar de laatste nieuwtjes of beurskoopjes. In 2012 bezochten maar liefs 20.000 bezoekers de Jaarbeurs in Utrecht en de verwachting is dat dit minimaal dit jaar geëvenaard wordt!

Een ding is zeker! Aan de exposanten zal het in ieder geval niet liggen! De exposantenlijst is namelijk indrukwekkend te noemen met merken uit binnen- en buitenland! Zo kunnen we stands verwachten van merken als Shimano, Taska Tackle, Aas voor Karpers, Daiwa, Dream Baits, Markerworld, Monkey Climber, Korda, JRC en nog heel veel meer! De verdeling van merken, groothandels, reisbureaus en hengelsportzaken is prima te noemen waardoor er voor elk wat wils is!
 


Diamond Baits zal van de partij zijn!


Dan nu natuurlijk de vraag wat we allemaal kunnen verwachten op de beurs! Allereerst uiteraard de nodige primeurtjes van diverse fabrikanten. Vooral de grote fabrikanten als een Shimano hebben al lang en breed hun 2014 producten geïntroduceerd en deze beurs is een prima gelegenheid voor iedereen om eens te snuffelen aan deze producten! Ook merken als een Avid Carp zal hun nieuwe hengelrange presenteren, het voor Nederland nieuwe Diamond Baits zal aanwezig zijn en ook onbekendere spelers als het Duitse Mika Products zal komen met nieuwe producten net als dat LFT van Leonard Sports dat zal doen! Daarnaast kunnen we ons ook weer gaan verlekkeren op kekke spulletjes van Matrix Innovations, de prachtige hengels van BB Specimen Rods of de lichtgewicht accu’s van Rebelcell! 
 


De licht accu’s van Rebelcell


Ook als je opzoek bent naar een goede vakantiebestemming voor je visreis, zit je goed op Carp Square. Gerenommeerde aanbieders van visvakanties als The Carp Specialist en De Vissende Hollander zullen je vriendelijk te woord staan over de talloze prachtige bestemmingen die zij je kunnen aanbieden! Mocht je meer opzoek zijn naar wat karperkunst, dan kun je eens een kijkje nemen op de stands van kunstschilder Remco van den Berg of bij Fish Carving van Bart van Lohuizen!  Het aanbod aan diverse producten en diensten is prima te noemen!
 


De polaroid overzetbril van Polaroid is te vinden op de stand van Dukato
 

Struinen tussen de stands

Ook biedt Carp Square, en de rest van de beurs natuurlijk, weer volop de kans om eens lekker de struinen en zoeken naar koopjes en gadgets! Er zullen meer dan 10 hengelsportzaken aanwezig zijn met talloze aanbiedingen. Daarnaast is er voor de gadgetfreak ook genoeg te vinden! Zo zal House of Carp en Markerworld aanwezig zijn met de nodige gadgets en zal ook outdoor-zaak Basis Outdoor aanwezig zijn met handige hebbedingetjes! Als laatste zal ook Dukato.nl aanwezig zijn met waterdichte telefoonhoesjes en Polaroid zonnebrillen. Altijd handig!
 


Opzoek naar gadgets!


De beurs zal natuurlijk niet compleet zijn zonder de nodige aanbieders van kwaliteitsaas! We hadden het net al even over een van de jongste aasmerken in Nederland en dat is het nieuwe Diamond Baits! Mocht je ze gemist hebben op de afgelopen Hengelsport Outdoor Fair, dan heb je nu de kans om eens aan dit Italiaanse aas te ruiken! Ook Strategy Baits is het bezoeken waard aangezien zij een gloednieuwe bol in de range hebben genaamd The Crunch! Is dat het dan? Absoluut niet! Ook Aas voor Karpers, All-in Partikels, Carpbaits Belgium, Dino Baits, KGB Baits, Flexible Carpfishing en OSB Baits zullen aanwezig zijn!
 


Er zullen meer dan 10 hengelsportzaken aanwezig zijn!


Kortom, het is zeker de moeite waard om tussen 8 en 10 november de Jaarbeurs in Utrecht te bezoeken! De beurs opent elke dag om 10:00 uur in de ochtend en gaat dicht om 17:00 uur. De prijs voor een toegangskaartje bedraagt 11,50 euro. Korting kan bedwongen worden door even een kortingskaartje van de sites www.carpsquare.nl of www.hengelsportbeurzen.nl te downloaden of kaarten te kopen in de online voorverkoop. Wij van CarpFeeling zullen in ieder geval even een kijkje gaan nemen! Wie weten ontmoeten we elkaar daar! Tot dan!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.