CARP Zwolle 2018, the product highlights!

Nog één nachtje slapen en dan is het weer zover! De beurs der beurzen opent weer haar deuren en drie dagen lang is Zwolle niet enkel meer een willekeurige stad in Nederland maar het mekka van karpervissend Europa. CARP Zwolle 2018 lijkt weer een fantastisch event te worden met merken en producten die er toe doen. De afgelopen maanden heb ik nauw in het snotje gehouden wat we allemaal mogen verwachten op de imposante 20.000 vierkante meter beursvloer. Bekijk hieronder de producten die je zeker niet mag missen!

Enkel verkrijgbaar op CARP Zwolle, het Embrace afspoelhulpje van Markerworld

LFT Fizz Mega Tablets

De Fizz Tablets van Leonard Fishing Tackle zijn al jaren een bijzondere verschijning in de aaswereld. Deze bruistabletten laten gedurende hun werking een wolk van attractie los die zeker de nieuwsgierige karper zal aantrekken. Voor 2018 introduceren zij de Fizz Mega Tablets. Deze 40mm grote tablets zorgen 25 minuten lang voor een flink bruisende voerstek. Doordat de voer- en geurdeeltjes ook verticaal bewegen, zijn deze Mega Tablets ook interessant voor de zigvissers onder ons. Ze zullen verkrijgbaar zijn in vijf smaken als Micro Pellets, Hemp, Garlic & Herbs, Fish Feed & Krill, Mixed Insects en  Mixed Crusted Pop-ups Tropical. Interessant spul!

De nieuwe Fizz Mega Tablets van Leonard Fishing Tackle

JAG Products Prolite with coloured Thumbscrews

Het Engelse JAG Products maakt al jaren producten om van te watertanden. Op CARP Zwolle 2018 zullen ze wederom acte de présence geven van een aantal zeer gave spulletjes. Zo nemen ze een speciale reeks bankware mee uit hun Prolite serie. Het verschil met de standaard bankware uit deze range is dat de stelschroeven, de thumbscrews, zijn uitgevoerd in diverse metallische kleuren als rood, groen, blauw en paars. Zo kan je een set-up bouwen waarbij Lockdown backrests, buzzerbars en Safe Liners qua kleur matchen. Gaaf!

Gave special edition Thumbscrews in diverse metallische kleuren

JAG Products Zero 290 pod

We bespraken hem vorige week al in ons artikel over de gaafste rodpods van dit moment. De nieuwe Zero 290 Pod is eindelijk definitief en zal op CARP Zwolle worden geintroduceerd. Deze rodpod is zowel in te zetten op de kleine gravelpits als de grote bassins en rivieren. Hij is volledig instelbaar en kent een ingeëtste gradenboog bij de poten om deze precies zo in te stellen als je wenst. Naast de Zero 290 Pod, zullen ook de Super Compact Pod Kits aanwezig zijn en natuurlijk die super gave nieuwe snag ears van hun. Mis hun stand niet!

De ingeëtste gradenboog is een van de highlites van de nieuwe Zero 290 Pod

Dreambaits Vitella

Inmiddels weten we wel aardig dat als het Belgische Dreambaits een nieuwe boilie uitbrengt, deze zeker de moeite waard is. Deze nieuwe boilie is er en luistert naar de naam Vitella. Deze snel verteerbare boilie bezit een bijzondere combinatie aan ingredienten. Denk aan een mix van essentiële vetzuren, gestabiliseerde vitamines en mineralen, spoorelementen, anti-oxidanten en aloë vera! De smaak van deze boilie is licht zurig met een fruitige en romige smaak en aroma. Op CARP Zwolle zal de gehele Vitella range worden geïntroduceerd én tegen scherpe prijzen worden verkocht. Kom jij ook even ruiken!

De nieuwe Vitella range van Dreambaits

Summit Cobalt Black Low Profile Pod

Naast de geweldenaren van JAG Products zijn ook de mannen van het minstens even mooie Summit Tackle van de partij. Zij introduceerden zeer recent ook een aantal gave producten waaronder de Cobalt Black Low Profile Pod. Deze gave rodpod is er zowel met fixed als adjustable buzzerbars en kenmerkend zijn de 60mm staanders waardoor je hengels echt bijna de grond kussen. Deze rodpod van roestvaststaal kent een krasbestendige Cobalt Black finish welke enorm duurzaam is. Deze rodpod en nog veel meer bijpassende gave producten moet je gewoon in het echt bewonderen!

How low can you go!

Orient Rods

CARP Zwolle 2018 zal ook de introductie worden van gloednieuwe custom hengels voor Nederland. Markerworld is sinds kort namelijk verkooppunt van de fantastische hengels van Orient Rods! Orient Rods verkoopt een klein maar kwalitatief hoogstaand gamma aan fantastische hengels, werppijpen en schepnetten. Vooral hun hengels als de Astra Carp, de Bestia Ultimate of de allernieuwste Venus V2 zijn werkelijk subliem te noemen. Ook hun lichtgewicht AnacondaS Long 26 werppijp mag er zeker zijn. Bewonder dit en meer op de stand van Markerworld!

Nieuw in Nederland: Orient Rods

Nash Tackle Bank Life Bivvy Heater

Elk jaar weer is de stand van Nash Tackle een van de grote trekpleisters van de beurs. Nash Tackle mag zich gerust een van de grootste en interessanste merken van de beurs noemen en ook dit jaar komen ze weer met tal van interessante bivvy’s, brolly’s, hun Globetrotter Pod en natuurlijk handige gadgets. Een van die gadgets is hun nieuwe Bank Life Bivvy Heater. Deze matzwarte waxinelichthouder is het antwoord om veilig en verantwoord de temperatuur in je bivvy iets op te krikken. Hij werkt slechts op 5 waxinelichtjes die de temperatuur 10 graden doen stijgen binnen het tentdoek. Een echte musthave voor de koude maanden!

Warmte in de bivvy met de nieuwe Bank Life Bivvy Heater van Nash Tackle

CarpFeeling muts

Nog zo’n item wat je natuurlijk niet mag missen! Bezoek onze stand voor de allernieuwste, de allergaafste CarpFeeling muts! Hij is verkrijgbaar in zowel het grijs als het groen en voorzien van het bekende CF logo. Naast deze mutsen hebben we ook andere gave merch mee met nieuwe designs! Wij zorgen er wel voor dat je er warmpjes bijzit deze koude maanden!

Zit er warmpjes bij de met de nieuwe CarpFeeling muts!

Bivylight Led-Flexarme for alarms

Het Duitse Bivylight is al sinds jaar en dag een vaste standhouder op CARP Zwolle. Ook dit jaar is dit innovatieve merk weer van de partij met wederom nieuw gadgets! Een van die nieuwe producten zijn hun Led-Flexarme. Speciale felle leds op 10cm zwanenhals die je op de 2.5mm jack aansluit van je beetmelder. Bij een aanbeet zal je op deze manier niet alleen je beetmelder horen maar ook zien door de superfelle led die zal oplichten. Handig als je moeilijk wakker wordt, bij ruig weer vist of om je hanger in het donker op de lijn te monteren! Deze Led-Flexarme zijn verkrijgbaar in zes kleuren en beschikbaar voor de meest bekende merken beetmelders.

Zie je aanbeet nog sneller met deze nieuwe Led-Flexiarme van Bivylight

Bivylight Universal Magnethalterung

Soms zijn de kleinste producten het meest interessant. Ook de Universal Magnethalterung is er zo eentje! Een handige set magneten om je receiver, bivylight of walkie talkie op te hangen in je bivvy zonder blijvende schade. Het idee is heel simpel. Plak een speciaal bijgeleverd metalen plaatje op je ontvanger en monteer hem op je tentdoek met de bijgeleverde Bivylight magneet. Een kind kan de was doen! Zeker even het bekijken waard!

De handige Magnethalterung van Bivylight voor het ophangen van je receiver in je bivvy

Flajzar Neon Alarms

Wie de naam Flajzar leest zal niet gelijk het merk herkennen. Toch is dit Tsjechische merk al jarenlang te koop in Nederland in de vorm van de Radar DSI producten van JRC. Flajzar zal dit jaar voor het eerst zelfstandig naar Nederland komen en ze brengen hun gave beetmelders natuurlijk mee! De verwachting is dat ze de Fishtron en Neon Alarms meenemen en de ALF remote sensor. Bijzondere producten van een even bijzonder merk!

 

De bijzondere Neon Alarms van het Tsjechische Flajzar

Solar Tackle SP range

Als je nog niet doorhad dat het Engelse Solar Tackle nieuwe producten heeft uigebracht dan moet je echt onder die steen vandaan  komen. Op CARP Zwolle zullen ze misschien we de grootste introductie van nieuwe gear doen tot nu toe! Naast de werkelijk fantastische P1 bankware range, zullen er uit de SP range diverse producten worden getoond als de stoelen, C-Tech bedchairs, luggage, carp care en bivvy’s! De gehele nieuwe range zal aanwezig zijn in Zwolle. Mis het niet!

De C-Tech Bedchair uit de SP range van Solar Tackle

CarpLounge Customs

De RT4 Baitboat van het Duitse CarpLounge Tackle is de Rolls Royce onder de voerboten. Deze kwalitatief hoogwaardige baitboat zal ook dit jaar weer te bewonderen zijn op hun stand. CarpLounge Tackle staat voor custom producten en dit jaar zal op hun stand een heuse airbrush show plaatsvinden waarbij de boten een uniek uiterlijk krijgen! 

Real life airbrush shows op de stand van CarpLounge Tackle

Daarnaast is de kans groot dat ze ook hun nieuwste accessoires zullen meenemen voor de RT4 Baitboat. Denk aan de eerder gelanceerde RT4 Baitboat Pod of de zeer recent uitgebrachte, door Elite Tackle vervaardigde, Baitboat Lifter! Heel misschien nemen ze zelfs wel hun gelimiteerde, door Elite Tackle vervaardigde, Baitneedles mee voorzien van Solar Tackle naalden! Mis hun stand dus zeker niet!

Limited edition Boilieneedles van CarpLounge Tackle

F.R. Custom Reels Bankware

Ook het Duitse F.R. Custom Reels is dit weekend weer van de partij en nemen weer een veelvoud aan kwijl aanmakende producten mee! Denk aan de gaafste molenupgrades, hangers, tackle en hun nieuwste 7075 high grade aluminium en carbon bankware range! Denk aan hoogwaardige Rod Angle Adjustable Buzzers, Bankstixx, Distance Stixx en Coloured Up-rights. Helemaal gaaf is dat ze sinds kort ook geanodiseerde stelschroeven verkopen in maar liefs 7 verschillende kleuren! Customize your tackle!

De nieuwe Up-rights en Thumbscrews van F.R. Custom Reels

Top-Secret Regular Dry

Ook dit jaar staan er natuurlijk weer voldoende aasfirma’s op de beurs met fantastische kiloknallers. Een van die merken is Top-Secret die de nieuwe Cracker boilierange presenteert tezamen met nog tal van andere interessante producten waaronder Regular Dry! Regular Dry is een speciaal poeder wat verkrijgbaar is in drie smaken te weten; meat, fish en sweet. Dit speciale poeder is ontwikkeld om je boilies uit te drogen waardoor ze veel harder worden. Hierdoor zijn je bollen veel bestendiger tegen witvis, poisson chat, schaal-/schelpdieren en ruwe waterwegen. Door de snelle werking van dit product kan geen oven of zon er tegen op! Interessant!

Droog je boilies snel uit met Regular Dry van Top-Secret 

Gardner Tackle TLB Plus Bite Alarm

Ook het Engelse Gardner Tackle komt weer naar Zwolle en wel met een scala aan gave producten. Wat dacht je van hun nieuwe Asylum Mat, de, door Jason Hayward geslepen, Rigga haken, de nieuwe Rigblades of hun nieuwe Suro Pro Special Edition hoofdlijn? Waar ik zelf er benieuwd naar ben is de nieuwe TLB+ Alarm. 20 jaar geleden kwam de eerste TLB op de markt en dit jaar viert Gardner Tackle dit met deze speciale versie. Naast een paar nieuwe features en een 3K carbon style face is de grootste verandering het feit dat hij voorzien is van een zender waardoor je hem kan gebruiken tezamen met ATT receivers! De tijd van losse dongels is daarmee eindelijk voorbij! Een must watch!

De vernieuwde en verbeterde TLB Plus van Gardner Tackle

Bait Service Straubing Dissolvas Sticks

CARP Zwolle is vaak het toneel van bijzondere producten. De Dissolvas Sticks van het Duitse Bait Service Straubing zijn dat zeker! Deze speciale aasworstjes vervangen als het ware een PVA-stick. Je rijgt ze simpel over je onderlijn heen en werpen maar! De oplostijd van deze worstjes bedraagt tussen de 15 en 30 minuten afhankelijk van de watertemperatuur. Qua smaken hebben ze gekozen voor Mainline Cell en Essential Cell. De Dissolvas Sticks zijn 40mm lang en 14mm breed en worden verkocht in bakjes van 500 gram. Bijzonder spul!

Deze Dissolvas Sticks lijken zo uit de supermarkt te komen!

Gaby Fishpillows

Het laatste product wat ik bespreek is zowaar knuffelbaar. JJ-Fishing presenteert namelijk Gaby Fishpillows!  Supergave levensechte karper knuffels waarmee je je hobby niet alleen mee naar huis kan nemen maar ook naar bed! De knuffels zijn vervaardigd in Europa en vrij van giftige stoffen. Een leuk cadeau voor je kinderen of voor jezelf natuurlijk!

Neem je hobby mee naar bed!

Kortom

Bovenstaande nieuwe producten zijn uiteraard nog maar het topje van die spreekwoordelijke ijsberg! Wat dacht je van nieuwe producten van Raptor Boats, Fortis Eyewear, Advance, Powerkick, Prologic, RidgeMonkey of Shimano? Elke stand zal ongetwijfeld nieuwe producten showen die je niet mag missen. Ik wil jullie allen alvast een enorm fijn beursweekend wensen. Vergeet natuurlijk niet om ook onze CarpFeeling stand te bezoeken voor een bakkie en een praatje! De koffie staat klaar. Tot dan!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.