CarpCam onderhoud

Even een mededeling van huishoudelijke aard. Vandaag 12:00 uur een half uur offline gaan. Dit in verband met camera onderhoud. We gaan de cam ontdoen van alg en andere aanslag zodat je goed zicht blijft houden. Je zult dus tot 12:30 uur geduld moeten hebben.

De CarpCam is vanaf zondag 20 juni live gegaan en is, ondanks dat er nog niet veel karper is gezien een groot succes. Logisch, want het is erg spannend al zeggen we het zelf.


De stek is -door het wegblijven van de karper- massaal overgenomen door witvis (brasem, voorn, enz.). We gaan deze week de hoeveelheid voer opschroeven naar 2 kg MK1 Boilies en 2 kg tijgernoten(zowel 's morgens als 's avonds). Op deze manier hopen we dat na een witvis invasie er nog wat blijft liggen voor de karpers.

De webcam is gepositioneerd in een erg helder water op een bodem die van 3 naar ongeveer 2 meter loopt. Deze helderheid zorgt voor mooie live beelden maar heeft het nadeel dat het gevoelig is voor het weer. Gelukkig zijn de vooruitzichten erg positief dus maken wij ons geen zorgen en zullen er heel snel karpers voor onze camera verschijnen.

CarpFeeling Team

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.