CarpFeeling is erbij! Carp Zwolle stand 203

Het kan bijna niet anders dat je het niet gemist hebt! Over enkele dagen gaat de 26ste editie van Carp Zwolle weer van start. De organisatie, de crew en de standhouders......Iedereen is in volle voorbereiding om dit spektakel weer tot een geslaagde editie te maken! Natuurlijk zijn wij als CarpFeeling er dit jaar ook weer bij!

Informatief

Jong en oud is welkom op onze stand en onder het genot van een bakje koffie laten wij je graag kennis maken met de website en vernieuwde webshop. De meeste crewleden van CarpFeeling zullen over het gehele beursweekend aanwezig zijn op onze stand om je antwoord te geven op al jou vragen. Maar net als voorgaande jaren zijn wij ook benieuwd naar jullie verhalen, nieuwtjes en meningen over de karpervisserij.

Carp Zwolle CarpFeeling Crew staat voor je klaarDe crewleden van CarpFeeling staan alle dagen van de beurs voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kleding

Onze vernieuwde webshop KarperKledingKopen.nl is in volle gang en natuurlijk nemen wij ons assortiment mee naar Carp Zwolle. Ook dit jaar hebben wij weer spetterende beursprijzen voor je in petto en bij elke besteding vanaf €25 krijg je een gratis CarpFeeling beurstas cadeau! Is jouw favoriete design niet meer in jou maat of gewenste kleur? Geen probleem, wij drukken zelf de kleding op de stand en is binnen enkele minuten klaar.

Carp Zwolle CarpFeeling stand 203
Ook dit jaar hebben we weer spetterende beursprijzen

Nieuwe Merchandise

Naast de bekende hoodies, shirts en broeken hebben we deze editie ook gedacht aan de jeugd en de allerkleinste. Zo hebben we voor de allerkleinste onder ons het assortiment uitgebreid met slabbetjes, rompertjes en mutsjes met het gave design 'Ik ga later karpervissen, net als mijn PAPA'. Voor de jeugd hebben we kinder t-shirts in verschillende maten en kleuren, designs en setjes welke bestaat uit een hoodie en broek. Benieuwd hoe gaaf ze zijn? Kom dan zeker even langs op onze stand!

Dikke korting

Onze kleding is altijd al heel scherp geprijsd, maar op Carp Zwolle krijg je nog eens extra korting. Een shirt kost je dan slechts € 12,50 i.p.v. € 14,95 en we hebben dit jaar ook diverse kindermaten bij. Een hoodie scoor je al vanaf € 19,95, maar je kan natuurlijk ook een package deal maken. Een shirt met een olive of bruine hoodie kost dan slechts € 30,-, kies je voor de premium hoodie dan betaal je slechts € 35,-. Onze caps heb je zelfs al voor € 12,50 maar als je nog iets warms zoek heb je al een heerlijk warme muts voor hetzelfde bedrag. 

Beursinfo

Openingstijden Carp Zwolle:
Vrijdag 31 januari 2020 van 09:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 1 februari 2020 van 09:00 uur tot 17:00 uur
Zondag 2 februari 2020 van 09:00 uur tot 16:00 uur
De entree aan de kassa is € 16,- en in de voorverkoop € 13,-
Bestel hier online je tickets of check voor meer info de website van Carp Zwolle.

Petten en mutsen CarpFeeling

Voor degene die dit jaar helaas afwezig zijn, houden we via onze website en social media je op de hoogte van de nieuwtjes. Tevens kan je ook weer een mooi beursverslag van deze editie verwachten om je toch de sfeer te laten voelen!

We ontmoeten je graag op de CarpFeeling stand in de media hal(203)!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.