CarpFeeling is op zoek naar jou!

Als je vaak een bezoek brengt aan onze website is het je ongetwijfeld opgevallen dat we vrijwel dagelijks een nieuw artikel voor je in de aanbieding hebben. We plaatsen zowel sfeervolle artikelen als handige tips, video’s en de nieuwste materialen. Dit lukt ons dankzij een team van gemotiveerde crewleden en de inbreng van gastschrijvers, maar we zijn altijd op zoek naar nieuw talent. En misschien ben jij dat wel! Lijkt het jou leuk om af en toe te schrijven voor een website met enkele duizenden bezoekers per dag? Lees dan zeker even verder!

Heb jij een gaaf verslag van een sessie of vangst?
Heb jij een gaaf verslag van een sessie of vangst?

Bij CarpFeeling hebben we sinds 2008 al duizenden artikelen geplaatst die je allemaal terug kunt vinden op de website. Het is daarmee de grootste Nederlandse database aan waardevolle karper artikelen die je tegen zult komen. Om dagelijks nieuwe, interessante en leuke artikelen te kunnen blijven plaatsen hebben we de hulp van onze bezoekers nodig. Vind jij het leuk om over jouw visavonturen te schrijven of heb je een leuke tip voor je medevissers? Schroom dan niet om eens in de spreekwoordelijke pen te klimmen en een artikel naar ons in te sturen! Wij beoordelen dan je artikel en wie weet staat jouw artikel dan snel op onze website te pronken!

Sluit je aan bij een team van gemotiveerde schrijvers!
Sluit je aan bij een team van gemotiveerde schrijvers!

Een artikel voor CarpFeeling moet uit minimaal 500 woorden bestaan. Vanzelfsprekend moeten de zinnen lekker lopen en moeten er zo min mogelijk spelfouten aanwezig zijn. Wij lopen de teksten nog eens na en corrigeren dit als het nodig is. Op CarpFeeling hechten wij veel waarde aan goede fotografie. Wanneer een foto te klein en/of onscherp is, hebben wij hier niets aan. Zorg er dus voor dat iedere foto minimaal 800 x 600 pixels groot is en voldoende scherpte bezit. Per 200 woorden plaatsen wij een foto. Een tekst van ongeveer 600 woorden zal dus 3 foto's bevatten. Ook wordt er één foto bewerkt als inleidende afbeelding. Voor een artikel van 600 woorden lever je dus minimaal 4 foto's aan ;)

Bij CarpFeeling hechten we veel waarde aan goede fotografie, maar je hoeft geen topfotograaf te zijn!
Bij CarpFeeling hechten we veel waarde aan goede fotografie, maar je hoeft geen topfotograaf te zijn!

Wil je graag eens iets overleggen of heb je andere vragen over het schrijven voor onze website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via onze Facebookpagina.

Stuur jouw artikel in naar CarpFeeling

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.