CarpFeeling pakt uit op Carp Zwolle

Goed nieuws voor de bezoekers van CarpFeeling. Jarenlang hebben we op onze website verslag uitgebracht van alle gave nieuwtjes op Carp Zwolle, maar voor het eerst sinds de oprichting van CarpFeeling zullen we zelf ook aanwezig zijn met een eigen stand. En dat gaan we vieren!

Om te beginnen zullen de meeste crewleden van CarpFeeling over het beursweekend aanwezig zijn op onze stand. Wij kijken er naar uit om jou als bezoeker te ontmoeten en in gesprek te gaan over dat wat ons het meeste boeit: karpervissen.

CarpFeeling gaat naar de beurs!
CarpFeeling gaat naar de beurs!

In onze fraaie stand staan we ook uitgebreid stil bij het gebruik van visveilige montages en het fotograferen met behulp van de zelfontspanner. We zullen je demonstreren hoe je dit het beste kunt doen en al je vragen op dit gebied beantwoorden.

Daarnaast hebben we nog meer leuks voor jullie in petto. We hebben namelijk een gave winactie met prachtige prijzen voor je op poten gezet. Deelname is gratis en eenvoudig. Hoe alles in zijn werk gaat vertellen we je binnenkort op onze website. Houd deze dus in de gaten!

Natuurlijk zal ook de CarpFeeling merchandise volop beschikbaar zijn op onze stand. Koop hier jouw exclusieve CarpFeeling items, bestaande uit gave shirts en hoodies, caps en unieke mokken. Ook hebben we op Carp Zwolle enkele nieuwe items voor je beschikbaar!

Ook onze merchandise gaat mee en we pakken uit met nieuwe designs!
Ook onze merchandise gaat mee en we pakken uit met nieuwe designs!

Je vindt ons in hal 1, stand 110. Als je binnenkomt is het de hal aan je linkerzijde. Kom gerust langs voor een praatje of kopje koffie in onze fraaie stand. Tot dan!

Kijk voor meer informatie over Carp Zwolle op www.carpzwolle.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.