CF News Flash - Juli 2019 deel 1

In het zuiden nemen de kinderen de aftrap voor de lange zomervakantie deze week, het midden en het noorden van het land volgen in de weken hierna ook snel. Helaas zijn wij als volwassenen niet zo rijk met onze vakantiedagen, maar de meeste van ons plannen de vakantie allemaal rondom deze tijd. Wat dus betekend dat we meer tijd hebben om aan de waterkant door te brengen, natuurlijk ook het lezen van de News Flash en dus een reden om je vakantiegeld uit te geven aan nieuwe producten. Er zijn weer zat nieuwe producten voorbij gekomen de laatste tijd en hebben we in deze editie weer nieuws van RidgeMonkey, JAG Products, Fox en Gardner Tackle en nog veel meer. Bekijk ze allemaal in deze gloednieuwe versie van de News Flash.

RidgeMonkey APEarel Dropback Clothing Range

De nieuwe APEarel Dropback-collectie die binnenkort uit gaat komen is ontworpen zoals de meeste van ons de karper kleding graag willen zien. De nieuwe range voldoet aan alle praktische, hoogwaardige kwaliteiten en stijlvolle wensen en door de gekozen textiel keuze en de eenzijdige details is de kleding geschikt om te dragen voor zowel tijdens een vissessie als alle andere momenten. De range zal bestaan uit de APEarel Dropback lightweight, hydrofobic jacket, APEarel Dropback lightweight, hydrofobic trousersAPEarel Dropback MicroFlex-shorts, APEarel Dropback MicroFlex Joggers , APEarel Dropback MicroFlex Hoody , APEarel Dropback Cargo-broek, APEarel Dropback T-shirt, APEarel Dropback poloshirt en de APEarel Dropback Pastel Trucker Cap. Binnenkort verkrijgbaar of plaats alvast een pre order bij één van de RidgeMonkey dealers, check voor meer informatie de website van Ridgemonkey. 

RidgeMonkey APEarel Dropback Clothing Range

JAG 2 plus 1 316 Stainless Buzz Bars

Zoals we gewend zijn van JAG Products kijken ze altijd mee naar de wensen van de klant en werken continu aan verbetering van hun producten. De JAG 2 plus 1 316 steels zijn nu verkrijgbaar met roestvrijstalen hendels in plaats van de bekende zwarte hendels. In de komende weken zullen er verschillende kleuren vrijgegeven worden, zodat je je bestaande 2 plus 1's en Micro / Nano Pods ook kunt aanpassen. De hendels zijn verkrijgbaar in een set van 2 en zijn verkrijgbaar in rood, blauw, oranje, paars, zwart en groen. Houd de facebookpagina van Jag Products  goed in de gaten of kijk op de website van Jag Products. 

JAG 2 plus 1 316 Stainless Buzz Bars

De Deeper Power Lantern

De nieuwe Deeper Power Latern is erg handig om mee te nemen naar de waterkant maar ondanks dat hij erg compact is heeft hij ontzettend veel functies. De lamp kan je 158 uur non-stop laten branden met slechts één oplaadbeurt zodat je altijd verzekerd bent van licht aan de waterkant. Tevens kan je de  lamp gebruiken als powerbank en heeft voldoende energie om je telefoon, camera of Deeper tot 2 keer op te laden. De lichtmodus die je nodig hebt kan je kiezen met slechts één druk op een knop. 

Fox R-Series Camo Sleepsystem

De nieuwe Camo Sleepsystem van fox is geïnspireerd door de populaire R2 Camo-bedchair en is een bedchair gecombineerd  met een uitneembare camo 4 seizoenen slaapzak. De afmetingen van 212cm x 98cm, het totaal gewicht van 16,1 kg en de dubbele scharnieren en zijspanbanden wat zorgt voor een compact gevouwen slaapsysteem en maakt het transport ideaal. De bedchair heeft een minimale hoogte van 30 cm en een maximale hoogte van 40 cm en zes grote, draaiende poten verstelbare poten. Verder heeft het bed een plat profiel, een volledige lendesteun om een stevig matras te verzekeren zonder door te zakken. Een met fleece gevoerd matras met extra kussen gedeelte wat de bedchair erg comfortabel maakt. De slaapzak heeft een volledige ritssluiting aan de rand en de voering op de onderste helft is van polyester wat er voor zorgt dat je je makkelijk kan bewegen in de slaapzak. Het interne thermisch schot helpt je om warme lucht in en koude lucht buiten te houden. Check voor meer informatie de website van Fox.

Fox R-Series Camo Sleepsystem

Gardner Tackle Hookstone

De Hook Stone van Gardner Tackle is een haaks slijpgereedschap die een hoge precisie heeft om je onscherpe haken weer te voorzien van een scherpe punt. Door de combinatie van de duurzame stalen handgreep en platliggende 2 cm brede x 7,5 cm lange schuuroppervlakte heb je de juiste controle tijdens het slijpen. De slijp oppervlaktes zijn gemaakt van een schuurmiddel van hoge kwaliteit in twee varianten. Namelijk de 30 micron (fijne kwaliteit) aan de voorkant en 60 micron (medium grade) aan de achterkant. De slijpende oppervlakken blijven gedurende de hele levensduur van de haaksteen vlak, waardoor het product dus langer werkzaam blijft. Check voor meer informatie de website van Gardner Tackle.

Gardner Tackle Hookstone

Dynamite Baits Big Fish Durable Hook Pellets

De nieuwe Big Fish Durable Hook Pellets van Dynamite Baits zijn ontworpen voor het drijvend vissen over lange afstanden. De pellets zijn zacht genoeg om gelijk aan je haak te bevestigen maar meteen ook sterk genoeg om aan je hair te bevestigen. De pellets hebben een afmeting van 12 mm en zijn verkrijgbaar in de smaken Krill,Sweet Tiger en Neutraal. Op het moment dat de pellets op de juiste plek liggen lekken de pellets de smaak in het water waardoor je een juiste attractie krijgt. Binnenkort verkrijgbaar bij Dynamite Baits dealers, check voor meer informatie op de website van Dynamite Baits.

Dynamite Baits Big Fish Durable Hook Pellets

Nieuwe producten van CC Moore

CC Moore begint de zomer met veel nieuwe producten en in de News Flash van Juni deel 1 kwamen de Northern Specials Mini’s  al voorbij. In deze News Flash kijken we nog even naar wat nadere nieuwe producten van hun.

Vitamin and Betaine Premix

De Vitamin and Betaine-Premix is een waardige vervanger het populaire product Cyprivit dat een paar jaar terug op de markt kwam. Dit nieuwe geconcentreerde additief combineert top kwaliteit Betaine poeder in een blend met enkele zorgvuldig uitgekiende vitamines. Via het natuurlijke voedsel krijgen de karpers niet gemakkelijk alle vitamines en mineralen die ze nodig hebben binnen. Waar dit dus een ideale aanvulling is. Een ideaal product dus om te verwerken in je boiliemix, los in je voer als stick mixen en particles of als coating rond je haakaas. Ze zijn verkrijgbaar in potten van 50 gram en 250 gram.

Vitamin and Betaine Premix

Amino Acid Mix 

De Amino Acid Mix is ronduit een schitterend aasadditief dat werd ontwikkeld om een wateroplosbaar nutriëntenpakket te bieden aan iedereen met boordevol aasopwekkende aminozuren die een sterke eetlusttrigger bij karper en andere witvissoorten opwekt. De toepassingen van dit product zijn veelzijdig want je kan het gebruiken voor zowel als boilie, loose feed en bag mix ingrediënten, maar ook als coating rond je (haak)aas of opgelost in liquids om die nog attractiever te maken.

Esterfruit Cream Pop Ups

De Esterfruit Cream Pop Up is een extra drijvende versie die ontworpen is voor chod en stijve rigs. De bollies bevatten een hoog gehalte aan krachtige, romige peer Esterfruit Cream smaak en je kan de boilie een extra ‘bite’ geven met de bijpassende boostervloeistof, maar let wel op dat het coaten van je pop-ups het drijfvermogen kan verminderen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 12 mm, 14 mm, 18 mm en de ultra drijvende versie 13-14 mm. Check voor meer informatie over de nieuwe producten op de website van CC Moore. 

Esterfruit Cream Pop Ups

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.