CF News Flash - Juli 2020 Deel 2

De afgelopen week leek het wel herfst, veel regen en grijs weer. Een heerlijk visweertje als je het mij vraagt, maar niet echt het weer wat je verwacht in de zomervakantie. Ondanks COVID-19 kan je toch weer naar de meeste landen op vakantie en ook op social media zie ik weer de vangsten voor bij komen uit het land van stokbrood en wijn. Voor wie op vakantie gaat, alvast een fijne vakantie en mocht je gaan vissen een goede vangst. Ondanks de zomer zien we toch dat een hoop bedrijven nieuwe producten uitbrengen, waar ik gok dat sommige gewoon vertraagd waren door het hele corona gebeuren. In deze News Flash vind je onder andere nieuws van CC Moore, Sticky Baits, Fresh Fishing Baits, Gardner, Mere Mortals UK en Nash.

CC Moore Fresh Particles

De pittige, olieachtige, met chili doordrenkte hennepzaad van CC Moore is zorgvuldig bereid waardoor het een hoge aantrekkingskracht heeft. De partikels bevatten extra hete, menselijke chili en rijk aan de voedzame omega-oliën waardoor deze zeer aantrekkelijk zijn. Een bijkomend voordeel is dat er tijdens de bereiding geen attractors verloren zijn gegaan doordat ze gekookt zijn in een container. Ideaal om te gebruiken in spodmixen of als los voer. De partikels zijn verkrijgbaar in de volgende variatie:

De partikels worden geleverd in herbruikbare potten van 2,5 liter met schroefdeksel, check voor meer informatie de website van CC Moore. 

Sticky Baits Pure Calanus Liquid

De nieuwe liquid van StickBaits is een nieuwe toevoeging aan hun Liquids Foods Range. De nieuwe liquid is 100% duurzaam en is rijk aan essentiële aminozuren. De liquid bevat erg weinig vet, veel zout en goed verteerbare eiwitten. Bovendien is de liquid PVA vriendelijk en perfect voor het weken van boilies of pellets. Binnenkort verkrijgbaar, check voor meer informatie de Facebook pagina.


Rijk aan essentiële aminozuren

New Terminal Tackle Nash

Binnenkort kunnen we veel nieuwe producten bij Nash verwachten, waaronder de Micro Dot Spot . Een nieuwe toevoeging aan het bekende Dot Spod-ontwerp alleen is de nieuwe versie verkleind voor kleinere ladingen. Ideaal voor alle aassoorten zoals floaters, pellets, partikels en boilies. De Dot Spod kennen we van het op extreme afstand kunnen werpen zonder te morsen, in bijna alle gevallen zal je Spot open gaan zelfs al deze op zijn kant op het water landt. Drijvend, snel binnen te halen en snel geladen met één hand en geschikt voor alle soorten voer. Verkrijgbaar in wit / blauw of zwart / blauw, check hier voor meer informatie. 

Nash Micro Dot SpotDrijvend, snel ophaalbaar en snel geladen

Zo zien we ook de Zig Scews, een geïntegreerde bait screw om foam, kurk of pop-ups direct op vast te kunnen zetten zonder het gebruik van naalden of een hair. Door de Zig Screws te gebruiken heb je de mogelijkheid om sneller te wisselen van aas en verbetert het het draai effect van de haak. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat je kunt kiezen welke kleur je als extra attractie wilt gebruiken om sneller beet te krijgen of aanpassingen te maken als de hengeldruk of condities daarom vragen. De Zig Screws zijn verkrijgbaar in zwart, geel, rood of transparant plus een gecombineerd pakket met diverse kleuren voor elke situatie (verkrijgbaar per 4 in een pakje).

Nash Zig ScrewsVerkrijgbaar in diverse kleuren

Verder zien we nieuwe producten bij Nash zoals de Quick Change Helicopter Change SwivelQuick Change Drop Off in Line Swivel en de XL Anti Tangle Sleeves. Ook mag de nieuwe Ronnie Swivel, de Xl Kickers, de The Shrinker als handige tool en de Braided Shock Leader zeker niet ontbreken. Check de website van Nash of deze video voor alle nieuwe producten te bekijken!

Vass 745 Hybrid Wader

Het nieuwe waadpak van Vass is gemaakt van het bekende Heavy-duty Vass-Tex 740 PVC welke gecombineerd is met de Vass-Tex 305 ademende stof. Hiermee heeft dit waadpak een stoer en flexibele uitstraling en geeft daardoor een extra comfort en manoeuvreerbaarheid. Door de brede viervoudige lasnaden is het waadpak erg sterk en dan ook betrouwbaar. Door de gemakkelijke "hiel-kick" -functie op de laars maakt het gemakkelijker om je voet uit de laars te halen. Het waadpak is voorzien van dubbele versterkte knieën en heeft een binnenzak met ritssluiting, borstkoord en natuurlijk de bekende brede Vass-bretels voor extra comfort. Vanaf nu verkrijgbaar in de maten 40 t/m 48, check voor meer informatie de website van Vass.


Voorzien van dubbele versterkte knieën

Fresh Fishing Baits Candy Cornut

Een boilie die zowel instant als op een voerstek zijn werk doet was het uitgangspunt van de nieuwe Candy Cornut van Fresh Fishing Baits. Zoals de naam al doet vermoeden is het een zoete boilie waar ook mais en noten in zit verwerkt.  We kunnen je natuurlijk van alles vertellen over deze nieuwe boilie, maar zelf weten ze natuurlijk alles over deze boilie. Dus laten we Levi aan het woord: "Onze nieuwste boilie de Candy Cornut is nu verkrijgbaar voor iedereen! Na een testperiode door onze teamleden en enkele geïnteresseerde karpercracks is de boilie verfijnd en een echte topper gebleken. Instant zeer attractief en ook na langere voerperioden blijven de vissen het eten. Karpers zijn tijdens de testperiode diverse keren dubbel en zelfs vaker terug gevangen op de boilie dus dat zegt genoeg over de attractiviteit en vooral over de echte kracht van het aas. De karper krijgt een goed gevoel van het aas en het levert de juiste voedingsstoffen op.

De naam Candy Cornut vermoedt een zoete boilie met noten en mais. Het is echter nog veel meer dan dat. Niet minder dan 25 ingrediënten bevat deze boilie. Waaronder voedzame ingrediënten zoals broodnodige vitamine B12 en diverse mineralen die onder andere geput worden uit biergist en Cell. Naast diverse kakelverse melen bevat de boilie zout, gepureerde zoete mais+hennep+boekweit, pindameel en een notenmeel die we liever geheim houden. De mix bevat ook echte karper-magneten zoals fenegriek, CSL, betaine, 3 verschillende zoetstoffen en 4 verschillende vloeibare ingrediënten.

Ruik en proef de boilie en je weet zeker dat het een top aas is met echte ingrediënten die altijd kakelvers zijn! Vers is ook echt vers."

Check de webshop van Fresh Fishing Baits voor meer informatie.

Lac des Cordeliers - The CarpSpecialist -

In de nieuwe Karperklets van The CarpSpecialist kan je helemaal wegdromen bij het verhaal van de onvergetelijke visvakantie op het betaalwater Lac des Cordeliers in Frankrijk. Qua natuur, rust en ruimte is Lac des Cordeliers ronduit indrukwekkend. 96 hectare in omvang op ca. 930 meter hoogte prachtig gesitueerd in de Franse Alpen.

The CarpSpecialistDe indrukwekkende natuur, rust en ruimte 

Lac des Cordeliers ligt aan de voet van het massief van Taillefer op het plateau van Matheysin. Dit plateau staat bekend om zijn koude winters, maar tegelijkertijd heerlijke zomers. Met een gemiddelde temperatuur van zo’n 30 graden in de zomerperiode en een watertemperatuur van zo’n 18-20 graden is de zuurstofhuishouding in het water optimaal. Dit resulteert in een zeer rijk bestand aan natuurlijk voedsel: bloedworm, slakjes, kreeften, mosselen… je vindt het er allemaal. Mogelijkheden te over voor de fanatieke karpervisser die zijn geluk wilt beproeven op een groot en natuurlijk viswater!

The CarpSpecialist

Het water kent een kerngezond en natuurlijk karperbestand, waarbij de grootste karper zo’n 31 kg op de schaal bracht.Dus wanneer je de voorkeur geeft aan avontuur, veel ruimte en privacy, hard vechtende en bloedmooie vissen, dan is Lac des Cordeliers zeker iets voor jou. Check alles over dit water de website van The CarpSpecialist met als bonus het ervaringsverhaal in de Karperklets. 

Mere Mortals UK Polarised Sunglasses

Inmiddels hebben we al heel wat gepolariseerde zonnebrillen voorbij zien komen en ze blijven maar komen. Dus hier hebben we er weer één. Het Engelse bedrijf Mere Mortals UK heeft sinds kort leuke, stoere en goedkope zonnebrillen in hun assortiment. De monturen zijn mooi afgewerkt in een camouflage patroon en beschikt over een wrap-around stijl. De Amber lenzen zijn ontworpen om helder zicht te geven bij weinig licht en verblinding te verminderen als de zon schijnt. Check voor meer informatie de website van Mere Mortals UK. 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.