CF Rotary

De afgelopen vijf jaar is de database van CarpFeeling gevuld met talloze interessante artikelen, blogs, nieuwtjes, tips en nog veel meer. Dagelijks komt er weer nieuwe content bij en we blijven dan ook bezig om jullie te voorzien van goed leesmateriaal. Om nog meer gezonde discussie op gang te brengen zullen we binnenkort gaan starten met een eigen ‘rotary letter’.

De opzet

In iedere editie van de ‘CF Rotary’ zullen we een specifiek onderwerp gaan behandelen. Per onderwerp worden twee vragen bedacht die we voorleggen aan een drietal specialisten op dat gebied. Deze schrijvers zullen deze vragen gaan beantwoorden naar hun persoonlijke gedachtegang en visie. Als ‘rotary leider’ zal ik iedere ronde een schrijver aanwijzen die het onderwerp zal openen. Dit geeft de andere twee schrijvers de mogelijkheid om in hun antwoorden te reageren op de visie van hun voorganger(s). Op ons forum zal een aparte rubriek worden gemaakt waarin jij vervolgens kunt reageren op de bijdragen van onze gastschrijvers.
  


Heb jij bijvoorbeeld een vraag over kanaalvisserij

Jullie input

Om de rotary tot een succes te brengen is ook jullie inbreng nodig. Wij horen daarom graag van jullie welke onderwerpen en/of vragen jullie graag behandeld willen zien. Dit is dus dé kans om die vraag te stellen waar je al tijden mee rond loopt! Laat je vraag of onderwerp achter in een reactie op dit artikel. Ik zal de inzendingen gebruiken bij het samenstellen van de rotary. Uiteraard mag je ook suggesties doen voor de te benaderen rotaristen.


Of heb je het liever over visuele attractie


De opzet van een rotary heeft wat tijd nodig. Het kan dus even duren voor de eerste bijdragen online zullen komen. Wacht daarom niet te lang en denk met ons mee!

Heb je geen mogelijkheid om je reactie hieronder achter te laten of deel je deze liever niet met het publiek? Stuur jouw inzending dan naar frank@carpfeeling.com

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.