CF shop online!

Er is de laatste weken achter de schermen hard gewerkt in onze vrije uurtjes en we zijn trots om te kunnen melden dat onze gloednieuwe shop nu online is! We hebben ons best gedaan het bestellen en betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken. En nog belangrijker is dat er ook unieke artikelen in staan. Hopelijk vinden jullie de producten net zo leuk als wij!

Mokken

Onze trouwe volgers zullen het al opgemerkt hebben, maar we hebben ons best gedaan om unieke CarpFeeling artikelen aan te kunnen bieden. Zo hebben we mokken met het welbekende Carp Comics design. In de webshop vind je nu twee verschillende designs en in de toekomst zullen we het aantal mokken uitbreiden met meer gave ontwerpen. Ben je nog op zoek naar een leuke mok voor tijdens het vissen of thuis op de bank? Of zoek een gaaf cadeau voor iemand? Dan hebben wij de juiste mok voor je in huis ;)

Wie wil er nu geen koffie drinken uit deze unieke Carp Comic mokken!

Kleding

Voor onze kleding zijn we lang bezig geweest met het ontwerpen van leuke designs voor iedereen. We hebben drie unieke designs gemaakt die verkrijgbaar zijn als shirt en als een lekkere warme hoodie. Onze kleding is van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen. De kleding is beschikbaar in alle gangbare maten.

Daarnaast hebben we ook de eerste cap al toegevoegd aan de shop. We hebben gekozen voor een groene 'snapback' die voorzien is van een unieke CarpFeeling patch. Een patch met een krachtige boodschap. In de nabije toekomst zullen we ook andere modellen toevoegen aan de shop.


Ons 'Stalking' shirt is speciaal voor de struinende vissers, maar toegankelijk voor iedereen

Betalen & Verzenden

Natuurlijk maken we dit zo gemakkelijk mogelijk voor je. Vandaar dat we er voor hebben gekozen om zowel iDeal als Bancontact/MrCash als betaalmogelijkheden aan te bieden. Het betalen verloopt via een beveiligde 'SSL verbinding' zodat dit super veilig gebeurt. Zodra je bestelling door ons wordt verstuurd krijg je een e-mail met een Track & Trace code. Zo kan je precies zien waar je bestelling is en wanneer deze bij je thuis wordt bezorgd. Natuurlijk is onze shop ook goed te gebruiken met je mobiele telefoon, waardoor je zelfs aan de waterkant jouw nieuwe kleding en gadgets kunt bestellen!

Benieuwd geworden naar onze merchandise? Surf dan snel naar de shop en bestel snel jouw favoriete CarpFeeling merchandise!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.