Chew on this!!

Een aantal weken geleden verscheen in een van onze random nieuws items het bericht dat we een nieuw t-shirt design gaan toevoegen aan onze webshop. Bij het vertonen van de het eerste ontwerp hebben we heel veel positieve reacties mogen ontvangen. Het is dan ook een super tof shirt geworden al zeggen we het zelf!


Dit nieuwe 'carpy' design is te verkrijgen in drie verschillende kleuren, namelijk zacht groen (met donker groene opdruk), licht bruin (met zwarte opdruk) en donker bruin (met gebroken witte opdruk). Naast deze toffe print aan de voorkant is de schouder heel discreet voorzien van het logo van je favoriete website. De shirts zijn gemaakt van 190 grams katoen en zijn uitgevoerd in een slimfit model. Dit houdt in dat het shirt heel comfortabel zit en heel mooi valt. 


'Chew on this'

De shirts zijn leverbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in onze webshop. Zie jij jezelf deze zomer in dit toffe shirt aan het water zitten? Bezoek dan snel onze webshop en voor slechts 14,95 euro is hij van jou!

• Klik hier om naar de webshop te gaan

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.