De Hengelsport- en Botenbeurs staat voor de deur

Wat kun je tijdens een guur, regenachtig weekend nu beter doen dan lekker over een beurs slenteren. Vissen natuurlijk, maar dat kan natuurlijk ieder weekend. De Hengelsport- en Botenbeurs bezoeken niet! Morgen is het namelijk weer zover en maakt de Jaarbeurs in Utrecht zich op voor een kakelverse editie.

Sportvissers door het ganse land kunnen hier op zoek naar leuke koopjes, zich hier verlekkeren aan de nieuwste producten, gave gadgets, technieken, interessante lezingen, demonstraties en tips van de pro's. Dit mag je als sportvisser niet missen.

Vorig jaar bezocht ik deze - door DRT Events georganisserde - beurs en wat mij (en vele andere) meteen op viel was de enorme ruime opzet. Met 20.000 m2 is het met recht een gigantische beurs te noemen waar elke 'tak van sport' ruimschoots aan bod komt. Toch gaat mijn aandacht voornamelijk naar een speciaal afgebakend terrein, genaamd de Carp Square. De populariteit van de karpervisserij neemt met een rap tempo toe en dus is dit helemaal geen slecht idee!


Plezier voor jong en oud


Op de Carp Square vind je stands van de meeste gerenommeerde merken. Denk hierbij aan FOX, Shimano, Strategy, JRC, AVK en Raven (bekijk hier de deelnemerslijst). Naast het bekijken van de nieuwste producten (wij zijn gek op alles wat nieuw is) heb je de mogelijkheid de professionals de kleren van het lijf te vragen.

Ook staan er een aantal zeer interessante lezingen op het programma. Zo zullen niemand minder dan onze enige echte kampioenen Lizette en Bianca hun ervaringen op de WCC met ons delen. Ook Michiel Pilaar verwent ons met een lezing over karpervissen en zal Ad Brak vertellen over zijn vangsten in de Nieuwkoopse plassen.


Met lezingen van onderandere Bianca en Lizette


Wil jij een kijkje komen nemen op dit hengelsport spectakel dan kan dit door vrijdag 8 november tot en met zondag 10 november een bezoekje te brengen bij de Jaarbeurs in Utrecht. Dagelijks zijn de deuren van 10 tot 17 uur geopend.

Ben jij van plan bent een bezoekje te brengen, dan kun je online je kaarten bestellen tegen een korting van 25%. Bovendien kun je meteen doorlopen zonder te wachten in een rij. Het kopen van de kaarten kan op de website: www.hengelsportbeurzen.nl. Kinderen tot en met 12 jaar mogen, onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. 

Link: www.hengelsportbeurzen.nl
Link: www.carpsquare.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.