De nieuwe tacklerange van Targetbaits en Tackle

Targetbaits kennen we wellicht allemaal van de aasrange die ze voeren. In deze aasrange vallen onder andere boilies, dumbells en pellets in 4 diverse smaken. Voor 2011 is een 4e smaak toegevoegd aan het assortiment, de Crazy Garlic. Een pittige freezerbait met onder andere toevoegingen van 6 kruiden als knoflook, fenegriek en het befaamde Robin Red. ze zullen verkrijgbaar zijn in zowel 18 als 24 mm en in verpakkingen vanaf 5kilo.


De nieuwe magneet clip hangers van Targetbaits

Naast aas is er een tacklerange toegevoegd met hoogwaardige producten om je rodsetup aan te passen. In het gamma zijn onder andere hangers, banksticks en buzzerbars toegevoegd en laat dat nu juist het gene zijn wat mij aansprak. Laten we beginnen bij de hangers. De hangers zijn vervaardigd van zowel perplex als een ander kunststof. Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren te weten, blauw, transparant, wit en carbon. De standaard hanger beschikt zowel aan de boven als onderkant over een universeel schroefdraad (2BA) waardoor de body’s compatible zijn met diverse andere merken. De  tweede soort hanger is een versie met magnetische lijnclip. Een trend die we bij hangers en swingers de laatste tijd steeds vaker zien. Door twee magnetische kogeltjes die tegen elkaar aan drukken, wordt je hoofdlijn zo goed afgekneld.

De nieuwe hangers in diverse kleuren

De body’s zijn verkrijgbaar in 3 maten te weten, Big (20x50mm), Skinny (15x50mm) en Mini (15x32mm) zodat er voor elk type visserij wel een hanger voor je bijzit. De body’s beschikken verder over een centraal gat voor betalights. Een leuke bijkomstigheid van deze hangers is, is dat Targetbaits ze voor een kleine meerprijs (afhankelijk van de hanger, het logo etc.) kan laten graveren zodat je een hele persoonlijke set kan samenstellen. De prijzen per body starten overigens bij 8 euro voor een standaard body.

Een matte carbon look

De nieuwe banksticks zijn een plaatje om te zien. Ze zijn vervaardigd van carbon en geanodiseerd aluminium waardoor ze sterk maar lichtgewicht zijn. Het 30cm exemplaar is slechts 50 gram zwaar (standaard versie)! De banksticks zijn verkrijgbaar in twee versies. Een vaste en een uitschuifbare versie. De vaste versie is verkrijgbaar in 3 lengtes te weten, 20cm, 30cm en 40cm. De diameter bedraagt 14mm. Ook de uitschuifbare versie is verkrijgbaar in bovengenoemde lengtes maar is iets zwaarder. De 30cm versie zit op 80gram wat nog steeds zeer licht te noemen is! Een leuke noviteit van deze banksticks is, dat ze beschikken over een universeel 2BA schroefdraad in de kop. Hierdoor hoef je nooit meer een bracklet tussen pieper en bankstick te plaatsen om je hanger te monteren. Je schroeft simpelweg de ketting van de hanger gewoon in de bankstick zelf! Zo kun je dus besparen op dure bracklets en houdt je ruimte op de schroefdraadverbinding van je beetverklikker over wat soms toch wel erg handig is. De beginprijzen voor deze banksticks beginnen bij 25 euro voor de vaste versie. Ook hierbij is het mogelijk om je banksticks te laten customizen naar jouw persoonlijke wens! Dit uiteraard tegen een meerprijs.


De buzzerbars zijn gemaakt van het zelfde materiaal als de banksticks wat tezamen een mooie solide geheel vormt. Er zijn twee soorten buzzerbars te koop. De goalpost versie die aansluiting heeft voor een dubbele bankstick en de standaard versie met 1 punt aansluiting. Door de gebruikte materialen (carbon en geanodiseerd aluminium) wegen ook deze buzzerbars weer zeer weinig. De goalpost buzzerbar weegt slechts 50 gram en de versie met 1 punt aansluiting zelfs 40 gram. De buzzerbars zijn verkrijgbaar in diverse lengtes waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen buzzerbars voor voor en achter. De goalpost buzzerbars zijn verkrijgbaar in 17, 33, 5 en 50cm. Hierbij is uitgegaan van buzzerbars voor voor. De buzzerbars voor achter zijn iets langer. De 1 punt buzzerbars zijn verkrijgbaar in 2 maten te weten, 17 en 33.5cm. Enkele noviteiten van deze buzzerbars is, dat ze wederom beschikken over een 2BA schroefdraad verbinding die onder de kop aanwezig is. Ook bij het gebruik van deze buzzerbars is dus wederom geen bracklet nodig voor je hangers! Ook deze buzzerbars zijn verder naar eigen wens te customizen waardoor je een heel net en persoonlijk setje kan samenstellen!

Ik zelf ben onder de indruk van deze nieuwe toevoeging van Targetbaits. Ben je zelf ook benieuwd naar hun producten of wil je ze bestellen. Kijk dan even op hun site!

Voor meer info:
www.targetbaits-tackle.com

Tim van Zanten,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.