Dit was de Hareco Carp Show 2019

Op zaterdag 19 januari vond de tweede editie van De Hareco Carp Show plaats. Met een slordige tweeduizend bezoekers mag het evenement zeker een succes genoemd te worden. De crew van Hareco had er dan ook alles aan gedaan om er een feestje van te maken. Zo was de entree natuurlijk gratis, maar ook voor eten en drinken werd gezorgd. Naast de vele standhouders die veelal nieuwe producten lieten zien, kon je er natuurlijk ook terecht voor al je vragen. Voor het evenement hadden ze de totale winkeloppervlakte verhoogd naar 3100m2 door de hal beneden in te richten als koopjeshoek en tevens werden daar de lezingen gehouden.

Ondanks dat er dus een slordige tweeduizend man door de zaak slenterden had je hier geen last van. Overal was er genoeg plek en ook de standhouders hadden schijnbaar genoeg tijd om iedereen te helpen en een gezellig praatje te houden. De sfeer was gemoedelijk en gezellig. Ik heb persoonlijk niet alle lezingen gevolgd, maar ook dit leek goed in elkaar te zitten. Buiten was er een extra zeer grote parking gemaakt en voor de ingang stond een frietkar waar je gratis een heerlijk frietje kon afhalen. Als je dorst had kon je in Ierse pub op de eerste verdieping wat te drinken scoren. 

dreambaitsOok onze Belgische vrienden van Dreambaits lustten de gratis frieten :-)

Volgend jaar weer

Na er een uurtje of drie te hebben rondgekeken en lekker gekletst te hebben was het tijd om weer eens huiswaarts te gaan. Tijdens het gedag zeggen tegen Harry moest ik natuurlijk de vraag stellen of het een beetje geslaagd was. Zijn antwoord was resoluut: "Kijk rond, kan niet beter toch?" Dus was de afsluitende vraag of er volgend jaar weer een Carp Show komt en zijn antwoord was duidelijk ja. De exacte datum moet nog even gepland worden, maar half januari 2020 vindt dus de derde editie plaats van de Hareco Carp Show. Wat mij betreft een echte aanrader om volgend jaar even te bezoeken.

De lezing van AlijnDe lezing van Alijn was in trek

Nieuwe producten

Nu kan ik nog enkele pagina's vol typen met nieuwtjes die ik heb gezien, maar daar hebben we de News Flash voor. Dus hieronder vind je nog een fotodump met allerlei nieuwe dingen die me opvielen.

A Range van Solar
Brolley met extension van Grizzley
De allernieuwste rodpod van Century
De nieuwe Ridgemonkey cases en bestek
Nieuwe 9 en 10 ft hengels van Century
Nieuwe hangers van Poseidon
Nieuwe safety leadclip van Strategy
Nieuwe Solar Brolley
Nieuwe strecher met slaapzak van Grizzley
Wafters van Solar
Zeer betaalbare hengels van Rod Hutchinson

Gezelligheid

DSC08559
DSC08561
DSC08563
DSC08564
DSC08565
DSC08566
DSC08567
DSC08569
DSC08573
DSC08575
DSC08577
DSC08578
DSC08580
DSC08589
DSC08600
DSC08601
DSC08610
DSC08612

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.