Een handige rod pod

Op het gros van de wateren waar ik vis kan ik uitstekend uit de voeten met banksticks, maar de aanwezigheid van een rod pod voor hardere stukken oever kan soms onverwacht benodigd zijn. De rod pod heb ik niet standaard in de auto liggen waardoor ik dan nog wel eens een probleem heb. Toen ik vorige week in de hengelsportzaak liep viel mijn oog op een leuk product van Wychwood.Ik had er eerder al wat over gelezen, maar kwam het nu pas voor het eerst tegen, namelijk de ”pocket rod pod.” De pocked rod pod bestaat uit twee losse delen waar je zelf je banksticks en buzzerbars op kunt draaien om een rod pod te creëren.


Tover je banksticks om in een rodpod


Deze pod is leverbaar in aluminium en RVS en eventueel zijn er ook bijhorende banksticks/buzzerbars bij te kopen. Ideaal wanneer je plotseling een rod pod nodig hebt! Wychwood is overigens niet het enige merk met een dergelijke rod pod op de markt. Ook een Duits merk heeft een zelfde soort systeem uitgebracht maar de kans dat dit product niet goed leverbaar is in Nederland is groot.


De prijs van de pocket pod is ligt rond de €35,- voor de RVS versie en €25,- voor de aluminium versie.

Frank Avezaat

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.