Een woord van dank

Als er een maand in het jaar is waar ik altijd naar uitkijk, dan is het de decembermaand wel. Met sinterklaas in het verschiet, mijn verjaardag in het midden en de kerstdagen tegemoet kijkend, voel ik mij altijd als een vis in het water. De decembermaand is ook een snelle maand. Je knippert een paar keer met je ogen en je bent zo in een nieuw jaar beland zonder dat je er erg in hebt. Eigenlijk geldt ditzelfde ook voor een jaar. Voordat je het beseft is een jaar om en wat ging 2014 snel!

Terugkijkend op het jaar 2014 kunnen we alleen maar trots zijn. CarpFeeling bewijst elk jaar een rots in de branding te zijn en gewoon te doen wat het ooit beloofde. Non nonsens informatie verstrekken met schrijvers die weten waarover ze praten. CarpFeeling is een sterk merk geworden met dagelijks artikelen die out-of-the-box genoemd kunnen worden. Ook dit jaar brachten we weer innovatie met de humoristische CF Voice-overs van ons opperhoofd Erwin van Hensbergen, leuke prijsvragen en artikelen en de toevoeging van twee nieuwe crewleden in de vorm van Tom Lenters en Ferenc van de Vorstenbosch. Met hun tweeën is het team 2015 proof en kan ik je beloven dat de artikelenreeks nog veel diverser zal gaan worden worden!

Eind 2013 beloofden we jullie in eenzelfde kerstrede ook een compleet vernieuwde website. Deze website hebben we uiteindelijk geïntroduceerd op een later tijdstip dan gepland. We proberen een hoge kwaliteit na te streven en vragen veel van de technieken die we gebruiken. Daardoor dat de uiteindelijke uitrol van de nieuwe website op zich liet wachten. In deze website is een hoop veranderd. Zo hebben we gekozen voor een sterker en eigentijdser beeldmerk en hebben we de site zoveel mogelijk toekomstbestendig gemaakt. Er is niets veranderlijker dan het internet en daar ligt dan ook onze uitdaging die we graag aangaan. Wij geloven dat CarpFeeling in 2015 sterker wordt dan ooit tevoren! 


We zien je graag in 2015 terug op onze website


Kerst is een tijd van bezinning. Om terug te blikken op het afgelopen jaar en de balans op te maken. Kerst is een tijd van dank en daarom is het gepast om de mensen die CarpFeeling mogelijk maken te bedanken voor hun inzet. Allereerst wil ik onze directeur bedanken voor de tomeloze inzet dit jaar. Erwin van Hensbergen besteedt dagelijks enorm veel tijd aan de website en dat is elke dag weer te zien. Ook wil ik alle crewleden bedanken voor het wekelijks/maandelijks aanleveren van kwalitatief hoogwaardige content en Edwin Stoffels voor de techniek achter de schermen. Ook wil ik jullie lezers bedanken voor het dagelijks terugkeren naar onze website. Zonder jullie hebben wij geen bestaansrecht en dat beseffen wij maar als te goed! Als laatste willen we ook onze sponsors bedanken voor het financieel ondersteunen van ons initiatief. Zonder jullie steun zouden we niet kunnen behalen wat we behaald hebben. Dank je wel en dat de samenwerking in 2015 maar net zo sterk mag blijven.

Wij wensen je een fijne kerst. Een mooie moment om samen te zijn met je familie en vrienden. We wensen je een samenzijn met de mensen waar je om geeft en van houdt. Pas straks op met het vuurwerk en drink niet als nog je nog een auto moet besturen. We zien je graag in 2015 terug op onze website. Tight lines!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.