Enterprise Tackle classic flavour pop-up corn

Velen van jullie zullen bekend zijn met de imitatieaasjes van het Engelse Enterprise Tackle. Je kan het zo gek niet verzinnen of Enterprise heeft er een imitatieaasje van. Van plastic Boilies tot maïs, van nightglow producten tot imitatie mossels en garnalen. Voor het jaar 2010 heeft Enterprise een unieke samenwerking verkregen met grote aasfabrikanten als Richworth, Solar Tackle en Nutrabaits.Het concept is als volgt, speciale pop-up maïskorrels in de veelbesproken classic flavours van bovenstaande merken. De maïskorrels zijn in verschillende kleuren leverbaar waaronder ook fluor kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pop-up maisje gesoakt in de legendarische Solar Esterblend flavour, een fluor maïskorrel in de Richworth N-butyric flavour of een fluor maïskorrel in de Nutrabaits Wonderfruit flavour!

Er zullen 15 verschillende varianten komen zodat er voor elke visser wat wils is. De plastic maïskorrels zullen verkocht worden per 8 stuks in een klein flesje. De adviesprijs in Engeland ligt momenteel op 3 pond. Dit product is momenteel alleen nog verkrijgbaar in Engeland maar het zal niet lang duren voordat ook de Nederlandse markt wordt aangeboord.

Tight Lines,

Tim van Zanten,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.