Een mobiel jasje voor het forum

Oke, fora worden sinds de komst Facebook steeds slechter bezocht. Facebook is namelijk veel sneller en altijd actueel. Dit neemt niet weg dat het forum van CarpFeeling in de loop der jaren een schat aan informatie heeft opgebouwd. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is iets over geschreven. Deze info is altijd en overal terug te vinden. Veel mensen hebben hier dagelijks profijt van. Facebook daarentegen, is soms een soort van 'Bermuda driehoek' als het gaat om informatie. Je kan je helemaal een ongeluk zoeken naar iets wat je een kwartier geleden hebt gezien...

Je hoort het al, we zijn dus nog erg gehecht aan ons forum en daarom hebben wij ervoor gekozen om ons forum gebruiksvriendelijker te maken. Met name voor mensen die gebruik maken van een mobiele telefoon. Dit is toch bijna 50% van de mensen die er op terecht komen!

Karper forum CarpFeeling Mobiel

De nieuwe, overzichtelijke lay-out

CarpFeeling is al een tijdje gebruiksvriendelijk voor mobiele apparaten, maar sinds vandaag is ook ons forum helemaal up-to-date. Het forum schaalt automatisch naar de resolutie van jouw smartphone, is voorzien van grote knoppen en sommige minder interessante functies zijn achterwege gelaten. Dit om het geheel overzichtelijk te houden.

3

Bekijk ons nieuwe forum op je mobiel

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen. Pak dus snel je mobiel en neem een kijkje. Vergeet ons vooral niet te laten weten wat je ervan vind. Wij zijn namelijk erg benieuwd naar jouw mening!

Bezoek nu het nieuwe forum van CarpFeeling

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.