Fox the Syndicate

Fox is sinds kort met een nieuwe tak van media gekomen, genaamd 'The Syndicate'. Dit is een online platform, aangevuld met een nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief krijg je alle nieuwtjes als eerste op een rij, online toegang tot de nieuwste video's en artikelen en maak je kans op vette prijzen. Wat moet je doen? Je kunt je via de site van Fox registeren via je email adres en bij de eerste keer inloggen kun je aangeven of je je wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. Let wel op, er is momenteel alleen nog een Engelstalige versie van The Syndicate, maar dit zal in de toekomst verder worden uitgebreid naar diverse talen, waaronder het Nederlands. Hieronder zal ik The Syndicate wat meer onder de loep nemen.


Aanmelden is eenvoudig en gratis

New Products

Op dit gedeelte van de website kun je up to date blijven van de nieuwste producten. Het product ontwikkelteam staat niet stil en dat laten ze merken ook. Zo komen ze dit najaar met een nieuwe reeks zeer betaalbare EOS hengels, waaronder ook een telescopische versie (ideaal om compact te gaan vissen). Ook wordt de range aan camo stoelen uitgebreid met drie nieuwe versies, elk aansluitend voor verschillende vissers. De populaire Fox Chunk kledinglijn krijgt er veel nieuwe modellen bij inclusief Chunk Avius polaroid zonnebrillen.

Fishing TV

Als je zelf niet aan het vissen toekomt is er niets leuker dan vanuit je luie stoel naar vissen te kijken. Fox biedt via de website veel nieuwe contents aan op filmgebied. 'The Challenge' met Mark Pitchers is bijvoorbeeld een zeer populaire reeks. Ook kun je kijken naar de nieuwe 'Edges' delen, met zowel de Engelstalige als de Nederlandstalige versie. Als lid van The Syndicate krijg je als allereerste toegang tot nieuwe afleveringen van The Challenge met Mark Pitchers.

The Catch Up

De nieuwsbrief die je via je email kunt ontvangen heet 'The Catch Up'. Deze bestaat uit diverse nieuwsitems. Via de mail word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en handige tips voor je visserij. Alle onderwerpen zijn direct gelinkt aan de website, waardoor je met een druk op de knop meer informatie kunt opvragen. In de tweede Catch Up mail krijg je bijvoorbeeld Team Fox’s top vijf Edges producten, artikelen van bekende Fox consultants, nieuwe producten in de spotlight en de mooiste vangsten van de sociale media kanalen. Deze maand kun je exclusief kans maken op een gratis exemplaar van de nieuwe Reflex Compact Bivvy.


Dankzij The Catch Up blijf je automatisch op de hoogte van het laatste nieuws

Conclusie

Als je net als ik graag op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes, of gewoon een fan bent van producten uit de Fox range, is dit zeker een aanrader. Je wordt automatisch door de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de allerlaatste nieuwtjes, films en artikelen. Een erg leuk initiatief van Fox. In de toekomst zal The Syndicate nog flink uitgebreid worden en ook in meerdere talen beschikbaar zijn. Zoals Fox het zelf omschrijft: "At Fox we appreciate that you can't catch every time. But we want to give you the benefit of our top angling consultants years of expertise, to give you the best chance of success! And when you don't catch anything, you can still count on us to keep entertained and informed both in session and at home. And when you're successful we'd love to hear about it and celebrate your success, so make sure you let us know through our dedicated social media channels"

Bezoek The Syndicate op de website van Fox

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.