Hengelsport Outdoor Fair 2013

De tijd van de beurzen staat weer voor de deur en dus trappen we af met de Hengelsport Outdoor Fair. Een jaarlijks terugkerende beurs die in tegenstelling tot haar concurrentie wordt gehouden aan de waterkant. Juist, geen gevulde hal maar op het terrein van het eiland van Maurik (bij Tiel). Kun jij een betere plek verzinnen om je nieuwe producten de demonstreren? 

Dit biedt natuurlijk de uitgelezen kans voor bedrijven om hun consultants hun kunsten te laten vertonen terwijl jij dit op de voet kunt volgen. Zo zullen Pieter van de Werfhorst, Seron Debets, Roderick Langeveld, Roy Alofs Michiel Pilaar en Mark Hofman drie stekken bekleden van dit prachtige water. Uiteraard zijn ze hier voor jou als bezoeker dus vraag ze de oren van het hoofd.

Van de in totaal 25.000 vierkante meter terrein is 400 meter meter oever gereserveerd voor het geven van demonstraties, lezingen en het tonen van de laatste technieken. De uitgelezen kans om het materiaal in actie te zien (of zelf aan de tand te voelen).


Specialisten aan het werk


Naast karpervissers kunnen ook snoekvissers, witvissers en zeevissers hun hart ophalen. De Hengelsport Outdoor Fair wordt georganiseerd door Publicing house & Facilities en mag met recht het grootste buitensport evenement van de Benelux genoemd worden.


7 & 8 September bij eht eiland van Maurik


Het gehele terrein is afgezet en voorzien van horeca- en sanitaire voorzieningen. 7 September opent de Hengelsport outdoor Fair haar deuren en zal net als de dag daarop van 10:00 tot 17:00 zijn geopend.

Heb jij aankomend weekend nog een gaatje vrij in je agenda dan loont het zeker de moeite om even een kijkje te nemen. Het beloofd veel goeds! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website: www.hs-outdoorfair.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.