Korda No Fishing, No Life

Komende vrijdag zal de film van Kevin Diederen (Korda) gepresenteerd worden op de KSN Meeting regio Midden waarna hij niet veel later ook volledig te bekijken zal zijn op de Korda site. In deze film zal Kevin voor de verandering vooral ingaan op zijn privévisserij, karpervissen als levensstyle en nog wat andere zaken. Gezien de preview en de andere video's van Korda word dit vast weer smullen en kunnen we ons achter de kachel weer verlekkeren naar het voorjaar en zomer om er weer op uit te trekken (al zullen sommige van jullie net als mij nog een winterkarper proberen te verschalken).

Hier alvast een preview van de film en kijk ook eens op de Korda site voor nog meer mooie films en informatie.Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.