KSN Regio oost in de startblokken

KSN breidt uit, en wel in regio oost. Deze nieuwe KSN regio houdt zich bezig met van alles omtrent de karpervisserij in het oosten van het land. Zo houden ze zich bijvoorbeeld bezig met van het organiseren van uitzettingen, het vissen met drie hengels en het regelen van nachtvis vergunningen.Daarom is het vrijdag 26 november tijd voor een feestje, namelijk de eerste KSN Regio Oost meeting. Café Partycenter Vrielen in Enschede opent om 19:30 uur haar deuren waarna we om 20:00 uur worden verwelkomt door Aart Lockhorst. Hij zal in het kort uitleg geven over het hoe en waarom van avonden als deze. Hierna zal niemand minder dan de sympathieke Fries, Martin Post het woord overnemen en starten met zijn nieuwe lezing.


Aan het einde van de avond worden er prijzen verloot, met als hoofdprijs een voerboot! Genoeg reden om een kijkje te komen nemen toch?


Programma:

19:30 • Zaal open
20:00 • Welkomstwoord door regiobestuurders en Aart Lokhorst
20:30 • Start lezing: Martin Post
21:15 • Pauze
21:45 • Lezing deel 2
22:30 • Einde lezing
22:45 • Verloting

Je hoeft geen KSN lid te zijn. Niet leden betalen €3,-, leden betalen €2,-.

Heb jij vrijdagavond nog niets in je agenda staan, is het zeker de moeite waard even een kijkje te komen nemen!

Voor meer informatie: www.karperstudiegroep.nl

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.