Live sessie 2

Tijdens mijn uitstapje naar Frankrijk was het even flink afkicken. De week ervoor waren de karpers veel en vooral vaak te zien voor onze CarpCam. Met een schuin oog kon ik de hele dag kijken hoe binnen no time de stek werd leeg gevreten. Een week later is dit niet anders. Sterker nog, het is nog veel drukker geworden! Hoog tijd om weer te vissen!Vlak voor mijn vertrek hadden we nog een sessie voor de CarpCam gevist. Dit niet geheel zonder succes. We wisten in een relatief korte tijd twee mooie karpers te strikken. We viste met een simpele stiff-rig i.c.m. een Hit&Run loodclip van PB. Deze keer gaan we het een klein beetje anders doen. De stiff-rig blijft, alleen gaan we het CF-system weer proberen. Kijken of we ook deze keer een 100% score kunnen halen.


Het is druk op de stek!

Vrijdag 29 juli om 15:00 uur zullen we onze rig weer laten zakken op de stek. Deze keer blijven we de gehele nacht. Bewapend met twee camera's hoef je niets te missen. Bij een aanbeet wisselen we van camera zodat je precies kunt zien hoe we de vis binnenhalen. Zorg dus dat je voldoende te eten en drinken in huis hebt want dit wordt weer ouderwets genieten!


Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.