Massale controle op juiste vergunningen

Afgelopen weekend (tussen 17.00 tot 02.00 uur in de nacht) heeft de politie flink huisgehouden op het gebied van controles. Bij deze controles zijn er in totaal 92 bekeuringen uitgeschreven aan vissers die zich niet aan de regels hielden.Het doel van deze massale controle was vissers controleren op het bezit van de juiste papieren. In totaal zijn er 199 vissers gecontroleerd. Naast de mensen die de papieren niet voor elkaar hadden, zijn er ook mensen op de bon geslingerd voor  illegale kampvuren, 3e hengel, nachtvissen waar dit niet mag,  verkeersovertredingen en een proces verbaal voor een illegale lozing op het wateroppervlak.


Bron: politie.nl

Vijftien controleurs gingen die twee dagen op stap en verdeelden zich in ploegen over de drie districten in de regio Zuid-Holland-Zuid. De politie Zuid-Holland-Zuid organiseerde de controles. Hieraan deden ook medewerkers mee van de waterpolitie van het Korps landelijke politiediensten, Staatsbosbeheer., Natuurmonumenten, Zuid-Hollands Landschap, Waterschap Rivierenland, Sportvisserij Nederland en de provincie Zuid-Holland.


Link:www.politie.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.