Met de Vissende Hollander naar Engeland!

Dankzij verschillende bemiddelingsbureaus is het voor (karper)vissers tegenwoordig een stuk makkelijker geworden om buiten de Nederlandse grenzen een mooi water te vinden. Frankrijk, Afrika, Spanje en Amerika zijn hiervan enkele voorbeelden.


Binnen afzienbare tijd kunnen we Engeland ook aan dit lijstje toevoegen. De Vissende Hollander start binnenkort namelijk met een aantal Engelse wateren en hiermee heeft de Vissende Hollander een primeur. Engeland is natuurlijk even heel wat anders dan bijvoorbeeld Frankrijk. Zowel qua cultuur en omgeving, maar wellicht ook qua visserij. Daarom zullen de Engelse betaalwateren een welkome afwisseling op de lange lijst met Franse wateren zijn. Op dit moment staan er een vijftal Engelse bestemmingen op de site van de Vissende Hollander, maar dit aantal zal vast en zeker toenemen in de toekomst. Voor meer info over deze wateren kun je terecht op www.devissendehollander.nl

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.