My religion

Eindelijk is het dan zover. Na het grote succes van ons eerste shirt (Chew on this) is vanaf vandaag ons tweede ontwerp te verkrijgen in onze webshop. Dit ontwerp werd twee weken geleden aangekondigd en ook hier hebben we al een hoop leuke reacties op mogen ontvangen. Met dit leuke, ludieke ontwerp hopen we weer een hoop karpervissers blij te kunnen maken. Hij is ook erg leuk geworden al zeggen we het zelf...


Deze verbastering van de bekende ichtusvis maakt meteen een hoop hoop duidelijk. Voor veel van ons is karpervissen ook 'meer dan slechts een hobby'. Ook dit shirt is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en in de maten S t/m XXL. Hij is gemaakt van 190 grams katoen en zal door zijn goede pasvorm (getailleerd) heel erg lekker zitten. Hier kun je de hele zomer plezier van hebben!

Neem dus snel een kijkje in onze webshop (klik hier om naar onze webshop te gaan) en voor het bedrag van slechts €14,95 is hij van jou.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.