Nachtvissen in Frankrijk seizoen 2012

Jaarlijks trekken er duizenden karpervissers richting Frankrijk om daar hun geluk te beproeven. Naast de vele betaalwateren zijn er natuurlijk nog steeds de openbare meren, putten en rivieren. Voor diegenen die het op openbaar water willen proberen kan het lastig zijn om een goed beeld te krijgen wat de plaatselijke regels zijn. Waar mag ik nachtvissen? Welke vergunningen moet ik aanschaffen? Bepaalde regels kunnen per departement verschillen en wie hier niet goed van op de hoogte is loopt het risico op flinke boetes. Iets waar niemand op zit te wachten natuurlijk. Gelukkig is er het boekje Nachtvissen in Frankrijk!


Hierin staan namelijk alle nachtviswateren die door de departementen zijn vrijgegeven en deze lijst is gelukkig weer een stukje langer als vorig jaar! Daarnaast staat er een hoop bruikbare info in over bijvoorbeeld het vergunningstelsel, de departementale regels en wat Franse woorden en zinnen. Een erg handig hulpmiddel dus die je prima op weg kan helpen als je op openbaar water wilt gaan vissen maar geen idee hebt waar het wel en niet mag. Een goede voorbereiding is het halve werk en met het boekje Nachtvissen in Frankrijk Seizoen 2012 voorkom je dat je tijdens je visvakantie door onwetendheid onnodig in de problemen komt. Nachtvissen in Frankrijk kost €12,- incl. verzendkosten. Wie in België woont betaald 1 Euro verzendkosten.

www.nachtvisseninfrankrijk.nl

Auteur: Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.