Nieuw in Nederland: Cotswold Aquarius

Het merk Cotswold Aquarius is binnen de karperwereld eigenlijk geen onbekende meer. Dit Engelse bedrijf maakt al sinds 1993 tassen en toebehoren voor diverse branches waaronder de hengelsport. Wat ooit begon voor hun in juist de hengelsport is momenteel een bedrijf geworden wat ook tassen maakt voor de jacht, reis- en modewereld. Het handelsmerk van Cotswold is kwaliteit. Nu streeft elk bedrijf daar natuurlijk naar maar Cotswold is trots erop dat al hun producten in Engeland worden vervaardigd en met de hand zijn gemaakt! Natuurlijk zit hier ook een iets duurder prijskaartje aan in verhouding tot met kinderhandjes of machinaal vervaardigde tassen. Je krijgt er dan wel weer veel voor terug. Mooie authentieke en robuuste tassen die jarenlang meegaan. Duurzaamheid is soms heel wat waard! Het Nederlandse BLM-Fishing zal voor het komende jaar de verdeling op zich gaan nemen voor dit exclusieve merk. Zo is het voor een ieder van ons makkelijker om aan de producten van Cotswold Aquarius te komen!


Cotswold Aquarius producten worden echt nog met de hand vervaardigd!


Woodland Camouflage Range

Cotswold levert een speciale range aan tassen, foedralen en toebehoren speciaal voor de karpervisser. De camouflage range die zij voeren wordt verkocht onder de naam Woodland Camouflage Range. Onder deze range vallen producten als  quivers, foedralen en verschillende soorten tassen. De camouflage print is niet het bekende Realtree of Smokey Branch wat we hedendag bij heel erg veel merken tegenkomen. Cotswold heeft juist gekozen voor de bekende legerkleuren wat natuurlijk zeer retro te noemen is. De materialen waarvan de tassen gemaakt zijn, zijn zeer duurzaam te noemen. Ook de kwaliteit van de stiksels en het gebruiksgemak zijn super.

De Cotswold Aquarius Woodland Camo MK3 Roamer Sack

Naast de camouflage range verkoopt Cotswold ook tassen, foedralen en toebehoren in een effen groene kleur. Voorbeelden hiervan zijn carryalls, cameratassen, voertassen, kooktassen, Bedchair bags, method bowls en nog veel meer. Ook voor klein accessoires als rod bands, pouches voor je piepers of reelpouches ben je bij dit merk aan het juiste adres. Ik zelf gebruik nu al enkele jaren de pouches voor mijn piepers en tot op heden bevallen ze mij uitstekend! De kwaliteit en de dikte van het materiaal zijn super en deze pouches beschermen mijn piepers optimaal!

Cotswold Aquarius DLX Pond Creeper bag

Naast enorm veel verschillende tassen voor diverse toepassingen verkoopt Cotswold zoals net gezegd ook leuke innovatieve items. Van tasjes voor je kooktoestellen,  tasjes voor je laarzen, weegschaal, je reserve spoelen of camouflage tassen voor je laptop tot heuse rodmats. Nu zijn Rodmats niet heel erg gebruikelijk in Nederland. Het is ook echt een Engelse traditie om een matje onder je hengels te leggen om zo je molens te beschermen tegen opspattend water of modder. Zo’n inlegkruisje onder je hengels oogt wellicht niet heel stoer, tarty is het wel degelijk!


Cotswold Aquarius heeft een enorme range aan mooie tassen en foedralen voor de meest uiteenlopende producten. Tel hierbij op dat het producten zijn van een hoge kwaliteit en duurzaamheid en je begrijpt waarom ik lyrisch ben over deze producten. Ik zelf kan niet wachten tot dat deze producten in de winkels liggen. Ik ben zuinig op mijn spulletjes en wil er dan ook lang van blijven genieten. Ik investeer dan ook graag in een goede bescherming van mijn hengelspullen. Cotswold is mijn inziens zo’n merk wat deze verwachtingen kan waarmaken. Wellicht zit er in hun range ook producten tussen die iets voor jouw zijn!

Ps. Verwar Cotswold Aquarius niet met Cotswold Bait Creations (aasbedrijf) of Cotswold Rods (Custom hengelbouw) De enigste overeenkomst is dat al deze bedrijfjes in het Engelse district Cotswold zijn gevestigd!

Voor meer informatie: www.cotswoldaquarius.co.uk

Tim van Zanten,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.