Nieuw wereld record schubkarper


Nieuw wereld record schubkarper

Het Franse betaalwater Les Teillatts heeft vorige maand het nieuwe wereldrecord schubkarper op de kant gebracht. Deze buffel, met de naam 'The Generals Mate', zat op het fantastische gewicht van 88lb 2 oz. Net een fractie zwaarder dan Marie, die de maand ervoor op het droge kwam.


The Generals Mate op het prachtige gewicht van 88lb 2 oz

Deze record schubkarper werd gevangen door de Brit Roger Hanley op de bekende stek 'The Crescent'. Op de tweede dag van een week sessie om 05:45 uur werd zij geland en naar meerdere malen wegen vastgesteld dat het om een nieuw wereldrecord gaat.

2010 is nu al een topjaar als je kijkt naar het aantal record karpers die gevangen zijn. Ik ben benieuwd wat het jaar nog gaat brengen.

Bron:www.karpervissenfrankrijk.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.