Nieuwe plek, nieuwe kansen

Zoals je misschien al hebt gemerkt, hebben we de live CarpCam een ander plekje gegeven. Dit hebben we gedaan omdat we vaak slecht zicht hadden en de karper zich niet zo vaak liet zien als we gehoopt hadden. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

We denken zelf dat de karper niet zo vaak langskwam omdat het rondom de stek nogal een rumoerig is. De meeste karpers werden daarom ook vroeg in de morgen gespot.De nieuwe plek is nog wel op het zelfde water maar dan op een rustiger gedeelte. Hier hebben we op 1,5 meter diepte een mooi taluutje (van 1,5 naar 2,5 meter) weten te vinden wat is bezaait met mossels. Normaal gesproken een hotspot zou je zeggen! Ook hebben we de cam overgezet naar kleur, waardoor je ondanks dat het water op het moment erg troebel is nog meer details kunt zien!

We gaan vooral door met het voeren van MTC boilies en aasvoorkarpers.nl tijgers omdat wij hier erg veel vertrouwen in hebben! En nou maar hopen dat de karpers dit keer wat minder bescheiden zijn!

CarpFeeling Team

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.