Nieuwe producten Coleman 2010

Het merk Coleman kennen we allen wel uit de outdoor waarbij de heaters en branders nog het meeste bekend zijn. Tegenwoordig heeft Coleman steeds meer producten in haar assortiment die ook interessant zijn voor ons karpervissers. Hierbij een korte indruk van enkele van deze producten.


Coleman Exponent

De Exponent series van Coleman is het topje van de ijsberg als het gaat om draagbare outdoor verlichting. Binnen deze serie zitten zowel staande lantaarns, zaklampen als hoofdlampjes. De gehele Exponent serie werkt op speciaal ontworpen CREE-LED techniek wat fel en wit licht garandeert.


Exponent Lithium pack-away latern

De pack-away lantaarn is een staande lantaarn die prima geschikt is als bivvylight. De lantaarn is waterbestendig en mag dus nat worden mocht je hem buiten de tent willen gebruiken. de lantaarn is inklapbaar waardoor je bij vervoer het glaasje heel houdt. Uitgeschoven is de lantaarn 10 centimeter lang. Ingeschoven bedraagt hij nog 6.3 centimeter waardoor hij ook nog eens ruimtebesparend werkt. Als laatste kan gezegd worden dat de lantaarn zeer lichtgewicht is. Met batterijen weegt deze lamp slechts 137 gram!

 
De Coleman Pack-away lantaarns (uitgeklapt en ingeklapt)


Exponent 1watt headlight

De Exponent hoofdlampen van Coleman kenmerken zich door een sterke ABS behuizing en een waterbestendige constructie voor de zwaarste weeromstandigheden. Er is gebruik gemaakt van 3 witte LED’s waarvan er twee ultra fel zijn. Naast deze wit LED’s zijn er ook twee rode LED’s geplaatst.  De hoofdband bestaat uit drie banden waardoor deze nimmer kan afzakken.  De voeding zit aan de achterzijde van de hoofdband in een speciale pouche. De lamp wordt gevoed door middel van 4 AA batterijen. Het gewicht van deze hoofdlamp is 227gram.

De Coleman Exponent hoofdlamp ziet er robuust uit


Coleman oplaadbare LED zaklamp

Het bij je hebben van een goede zaklamp is vooral ’s nachts erg makkelijk. Wie een hekel heeft aan het telkens verwisselen van grote logge en daarmee dure batterijen moet beslist eens kijken naar deze nieuwe zaklantaarns van Coleman. Deze zaklamp is vervaardigd van robuust materiaal wat tegen een stootje kan. De lichtopbrengst is fel te noemen door de speciale CREE-LED technologie. De lamp wordt gevoed door een interne accu die goed is voor 3 branduren. De schijnafstand bedraagt maarliefst 96 meter wat opmerkelijk te noemen is. Bij de zaklantaarn is zowel een oplader voor in de auto als voor thuis geleverd zodat je altijd en overal je zaklamp kan opladen.

De oplaadbare zaklantaarn van Coleman

Binnenkort zullen we ook de Nieuwe Coleman Smartbeam lantaarn testen aan de waterkant. Stay tuned op Carpfeeling!

Link:www.coleman.com

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.