Nieuwjaarsrede en vette winactie

Bij oud en nieuw horen natuurlijk oliebollen, champagne en gelukswensen. Ook nieuwjaarsrede zijn een oude traditie en wij blikken dan ook even kort terug en vooruit. Maar dat is niet alles, want samen met M2 Bait and Tackle mogen we ook een E.C.U. MK1 Compacts 3+1 verloten. Maar laten we eerst even de formaliteiten afhandelen :-)

Terugblik

2019 was een mooi jaar voor CarpFeeling met bijna 200 geschreven, gelezen en hopelijk gewaardeerde artikelen. Op 31 juli hebben wij ons 10 jarig bestaan groots gevierd met diverse win en like acties welke we konden opzetten met onze mediapartners. We hebben veel veel lezers blij gemaakt met mooie prijzen. Inmiddels is ook onze nieuwe webshop Karperkledingkopen.nl online gegaan. Natuurlijk was er al geruime tijd de mogelijkheid om onze kleding en gave gadgets aan te schaffen op de website maar na een aantal jaar hebben we er bewust voor gekozen om de community en merchandise op te splitsen. Uiteindelijk is ons doel om elke dag jou te informeren over nieuwe producten, het laatste nieuws om je op de hoogte te houden en het plaatsen van artikelen over rigs, technieken en aas. Tevens biedt de nieuwe shop ons ook extra mogelijkheden zoals package deals en kortingsacties.

2020

Ook dit komend jaar zal je ons weer vinden op Carp Zwolle waar we met plezier al in volle voorbereidingen zijn. Voor het eerst dit jaar zal je ons ook vinden op andere beurzen zoals in het weekend van 18 januari bij Hareco Hengelsport tijdens de Carp Show en in het eerste weekend van januari zijn we aanwezig op Carp Cold Carrousel in Tilburg. En als laatste wordt de merchandise in de shop uitgebreid met gave designs en gadgets!

Ook in 2020 zal je ons weer vinden op verschillende beurzen. 

Bedankt

Namens CarpFeeling willen wij jou, de crew, gastschrijvers en sponsors enorm bedanken voor jullie steun en vertrouwen in het afgelopen jaar. Door de fijne samenwerking met de crew, partners en sponsors kunnen wij jou voorzien van nieuws, tips en mooie verhalen. Zonder jullie als lezers zouden wij nooit staan waar we nu staan als CarpFeeling. Vergeet niet dat jullie onze feedback zijn en dat wij elke dag leren en genieten van jullie!

Vette winactie om het jaar mee te starten!

Vuurwerk en lekker knallen is natuurlijk iets wat ons betreft ook gewoon bij nieuwjaar hoort. Op het web knallen is wat lastig dus doen we het gewoon met een dikke vette winactie! Namens M2 Bait and Tackle mogen we een super tarty 3+1 E.C.U. MK1 Compact set verloten. Als we het jaaroverzicht mogen geloven zal Edwin wel balen dat hij dit setje niet zelf op zijn rodpod mag schroeven. Deze actie loopt via Facebook en meedoen is zoals je gewend bent van ons gewoon lekker simpel. Het enigste wat je moet doen is de fanpage liken van M2 Bait and Tackle, de onze en even twee maten taggen in dit bericht op Facebook. Van ons krijg je er dan nog een kaartje bij voor Carp Zwolle zodat je hem zelf kan komen ophalen op onze stand.

Laten we er samen weer een mooi jaar van maken! Namens de volledige crew van CarpFeeling wensen we jullie een gelukkig, gezond en visrijk 2020!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.