Ons nieuwe forum staat online

Na een tijd ontwikkelen is het eindelijk zover. We hebben het eerder al aangekondigd maar sinds vandaag staat ons nieuwe forum dan eindelijk online. Zo op het eerste gezicht lijkt er misschien niet zoveel veranderd maar niets is minder waar. Naast de zeer ruime (rustige) opzet zijn er meerdere nieuwe functies aan toegevoegd. Zo kun je inloggen met je Facebook account, berichten liken, delen je eigen fotoalbum aanmaken en zo kan ik nog wel even doorgaan.
 
Social media speelt een erg grote rol in het hedendaagse internet gebruik. Om deze reden gaan we hier veel meer gebruik maken van maken. Zo is het vanaf vandaag mogelijk om in te loggen met je Facebook account. Op deze manier kun je dus zonder CF account reageren op een topic dat je interesseert. Ook zijn leuke topics met één druk op de knop te delen op je Twitter of Facebook pagina.

Heb je toch een account op CarpFeeling dan zijn er ook tal van nieuwe mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen fotoalbum aanmaken, topics op de voet volgen, berichten 'liken' en ongewenst gedrag meteen melden. Zo maken we samen het forum nog leuker dan het al is.


Vele nieuwe mogelijkheden in een overzichtelijk geheel


De komst van dit nieuwe forum is de eerste stap van een serie serieuze veranderingen die we gedurende dit voorjaar zullen doorvoeren. Zo zullen we volgende week de mobile versie van het forum lanceren. De mobile versie wordt automatisch geladen wanneer je het forum een bezoek brengt met je smartphone. Op deze manier wordt het browsen op je smartphone een stuk gemakkelijker.

Neem dus zo snel mogelijk een kijkje op ons nieuwe forum en ontdek alle nieuwe mogelijkheden. Wij zullen een topic aanmaken waarin we graag van je horen of er nog zaken zijn die we over het hoofd hebben gezien. Er zal gedurende de week nog het e.e.a. wijzigen omdat we nog druk bezig zijn met testen.

Klik hier op het forum te bezoeken
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.