Pionieren in de alpen: The Movie

De afgelopen jaren zijn we aangenaam gekieteld door Michiel Pilaar en Mark Hofman met verschillende gave filmpjes. De nodige gekheid werd afgewisseld door spetterende drils en enorme bakken. Dit vraagt naar meer en door de vele goede reacties hebben de heren besloten dit eens dunnetjes over te doen in 'Pionieren in de Alpen, The Movie'. Anderhalf uur lang karper geweld!


Pionieren in the Alpen, The Movie is een drie-delige film waarin beide heren ons meenemen op hun jacht naar unieke karpers. Het eerste gedeelte bevat de struinavonturen die op het kraakheldere wateren erg tot hun recht komen. Kapitale vissen azen tot vlak onder de hengeltop maar blijken niet altijd makkelijk vangbaar te zijn. Het tweede gedeelte is het verhaal van één van de grootste vissen ooit gevangen op openbaar water. Na een week van ploeteren in het voorjaar van 2010 krijgt de sessie alsnog een diamanten randje. Voor het laatste gedeelte van de film hebben de heren niemand minder dan de Belgische tv-persoonlijkheid Piel Jambers weten te strikken om zijn favoriete momenten te laten zien. De onderwater beelden die hierbij de revue passeren zullen de kijker op het puntje van hun stoel laten balanceren.


Heb jij interesse in deze DVD? Op de Carp 2012 zullen beide heren op de stand van de KSN de DVD te koop aanbieden zijn voor het bedrag van € 15,-.

Heb jij niet het geduld om hierop te wachten of sla jij deze beurs over? Stuur dan een mail naar carpadventures@hotmail.com en ontvang een mail waarin precies staat wat je moet doen om deze DVD opgestuurd te krijgen.


Bij een goede film hoort natuurlijk ook een goede trailer! Bekijk hieronder wat Michiel en Mark voor ons in petto hebben!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.