Religion

Zoals afgesproken zullen we vanaf nu zo af en toe een leuk nieuw t-shirt ontwerpen en deze te koop aanbieden in onze webshop. Na het grote succes van ons eerste t-shirt (Chew on this) is het de hoogste tijd om het tweede design aan jullie te presenteren. Carp: my religion.


Juist, weer een lekker fris ontwerp waar we ook weer erg trots op zijn. Een shirt dat je zowel aan het water als tijdens een middagje terras goed kunt dragen. Ook dit shirt zal aangeboden worden in drie verschillende kleuren en in de meest gangbare maten.  


My religion

Zie jij jezelf al lopen in dit gave shirt? Voor slechts €14,95 euro is hij al voor jou. Vanaf volgende week zal hij verkrijgbaar zijn in onze webshop, dus hou de website goed in de gaten.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.