Scherpe prijzen en winacties bij CarpFeeling

Nog een paar dagen en dan barst het beursgeweld in Zwolle los tijdens de 25e editie van dit gave evenement. Natuurlijk is CarpFeeling ook dit jaar weer aanwezig met een eigen stand, en nagenoeg de voltallige crew, om met jou in gesprek te gaan over onze prachtige hobby. Heb je vragen over de visserij, rigs of tactieken, onze artikelen of zou je graag eens ergens over willen praten met één van onze crewleden? Bezoek dan zeker onze stand dan in de mediahal en profiteer direct van scherpe kortingen op onze gave kleding en merchandise. En nog leuker, je maakt gelijk kans op een midweek vissen!

We hebben meerdere nieuwe items toegevoegd aan ons assortiment We hebben meerdere nieuwe items toegevoegd aan ons assortiment
We hebben meerdere nieuwe items toegevoegd aan ons assortiment

Gave kleding voor scherpe beursprijzen

Tijdens Carp Zwolle nemen we veel van onze kleding mee die we uiteraard voor een scherpe beursprijs aanbieden. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest hebben we dit jaar een pashokje gerealiseerd waar je de kleding voor aankoop even kunt passen zonder pottenkijkers. Dit jaar hebben we trouwens ook meer kleding meegenomen voor de dames en op de beurs zullen we een aantal nieuwe kledingitems lanceren.

Eén van de prachtige karpers die je kunt vangen op de Karperkreek
Eén van de prachtige en snelgroeiende karpers die je kunt vangen op de Karperkreek

Win een midweek vissen bij je aankoop

Bij ieder item dat je tijdens de beurs koopt op onze stand krijg je één gratis lootje. Hiermee maak je kans op één van de drie midweken vissen op de ‘karperkreek’ van De Ronde Bleek. Dit actiewater zit vol met prachtige karpers en vooral met wonderschone spiegelkarpers uit eigen kweek. Na iedere beursdag loten we één winnaar uit de deelnemers van die dag. Het winnende lootje plaatsen we op onze Facebookpagina zodat je zelf kunt kijken of je gewonnen hebt. Zoals gezegd krijg je één lootje per item, dus je vergroot je kansen bij aankoop van meerdere items.

Hopelijk zien we jou aan onze stand voor een gezellig praatje. Je vindt ons op stand 203 in de hal 2.

Je vindt ons in hal 2
Je vindt ons in hal 2

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.