SKV-Xperience

SKV Karpertrips komt met een heel leuk initiatief genaamd de SKV-Xperience. Een jeugdevenement (12 en 18 jaar), voor 8 vissers op 'De Ronde Bleek' in Sterksel dat in het weekend van Hemelvaart (29 mei t/m 1 juni) zal plaatsvinden. Tijdens deze vier dagen worden er lezingen en demonstraties gegeven van verschillende bekende vissers, waaronder Bart van den Hurk (Proline), Ed Cremers (Korda) en Mike de Roover (Fox).

Wat moet je nu doen om mee te doen aan dit leuke evenement? Het is eigenlijk heel erg simpel. Op de website van SKV karpertrips (klik hier) vind je een formulier. Middels dit formulier kun je jouw gegevens en het aantal deelnemers invullen. Daarnaast moet je in het formulier ook onderbouwen waarom juist jij mee moet doen aan de SKV-Xperience. De acht meest originele inzendingen zullen mogen mee doen aan de Xperience. 


Met workshops van onder andere Bart van den Hurk


Heb jij het weekend van 29 mei t/m 1 juni nog vrij in je agenda en heb een leuke / originele motivatie, wacht dan niet langer en schrijf je in. Heel erg veel succes!

Link: www.skv-karpertrips.nl 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.