Terry Hearns ‘the Crave’

In de volle regen stuurde ik mijn auto gisterenavond richting het hoofdkantoor van Shimano in Nunspeet. De reden? Een uitnodiging voor een productpresentatie van Dynamite Baits (onderdeel van Shimano). Met een lekker kopje koffie schoof ik aan bij enkele bekenden voor een kort gesprekje. Kort daarna kwam ook Erwin binnen schuifelen. Net op tijd, want men werd verzocht plaats te nemen in de conferentiezaal.
 

Aanvankelijk hadden we verwacht dat we een nieuwe range aan boilies gepresenteerd zouden krijgen. Winkeliers uit Nederland en België zaten met smart te wachten en de verbazing was dan ook groot toen er slechts één enkele boilie onder het zwarte doek vandaan kwam. Deze nieuwe boilie,  genaamd; ‘the Crave’ moet het nieuwe paradepaardje gaan worden voor Dynamite Baits. 
 


Het paradepaardje van Dynamite Baits
 

In een kort introductiefilmpje geeft Terry Hearn enige uitleg over ‘zijn’ nieuwe creactie, een boilie die naar eigen zeggen qua samenstelling veel lijkt op the Source, maar met een aantal andere ingrediënten. Uiteraard zijn er niet alleen boilies verkrijgbaar van deze nieuwe smaak. Ook (fluo) pop-ups, een liquid en een dip zijn toegevoegd aan het assortiment. 
 


De complete range
 

Shimano heeft met deze presentatie hoge verwachtingen geschept en we zijn uiteraard benieuwd of men deze kan waarmaken in het aankomende seizoen. Op het oog zien de producten er in ieder geval goed uit en de boilie heeft een interessante en indringende geur. Eén ding weet ik wel zeker. Reken er maar op dat je deze boilie regelmatig terug zult gaan zien de komende tijd!
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.