Trakker First Aid Kit

Volgens het gezegde zit een ongeluk in een klein hoekje. Nou valt karpervissen in de verste verte niet te vergelijken met bijvoorbeeld kooivechten of skateboarden, maar toch. Ook aan de waterkant kan vanalles gebeuren. Een haak in je vinger, een valpartij met als eindresultaat lelijke schrammen of een stuk lood op je hoofd (84 gram Korda Grippa Lead komt bijvoorbeeld erg hard aan).  Tim van Zanten schreef hier al eens een artikel over (EHBVO). Hier wou ik nog even op inhaken met een handig product van Trakker.De Trakker First Aid Kit is zoals de naam al doet vermoeden een eerstehulp kitje voor kleine verwondingen. Hierin vind je onder andere een pincet, een schaartje, pleisters, alcohol doekjes, gaasjes en voor het serieuzere werk een paar snelverbandjes.


Dit alles zit netjes verpakt in een compact tasje (14x 9x 4.5cm). Lekker klein dus, waardoor het haast geen extra ruimte in beslag neemt.


Het is natuurlijk verstandig om iets van een ehbo kitje mee te nemen naar de waterkant. Beter mee verlegen, dan om verlegen! Voor wie niet zit te wachten op een ehbo koffer van laptop formaat, is de Trakker First Aid Kit zeker het overwegen waard. Door het handige formaat en de hoeveelheid accessoires, is het absoluut een aanrader. De First Aid Kit van Trakker kost je rond de 13 Euro.

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.