Tropenrooster

We beginnen de maandag met een huishoudelijk mededeling. Augustus is namelijk de maand dat veel mensen lekker op vakantie gaan. De kinderen zijn vrij van school, en dus trekt het ganse land er op uit om de batterij weer helemaal op te laden. Ook wij zijn toe aan een beetje adem en zullen daarom de frequentie van het aantal artikelen een maand lang aanpassen.

Je bent van ons gewend dagelijks nieuwe content te lezen. Vanaf vrijdag 15 augustus zullen we dit aantal terugschroeven naar een nieuw artikel om de dag. Dit houd dus in dat er wekelijks 3 of 4 nieuwe artikelen worden geplaatst.

Een aantal van onze crew members genieten van hun vakantie en zo kan de redactie ook even bijkomen van de drukte van het afgelopen jaar. Bovendien houden ze zo ook tijd over om af toe even lekker te vissen.

Vanaf 15 september zal alles weer volgens de normale planning gaan. We wensen iedereen al vast een hele fijne vakantie!CarpFeeling Crew

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.