Win een aaspakket van Dynamite Baits

Het is deze week flink raak op CarpFeeling, want na de actie van dit paasweekend zullen we deze week nog een leuke prijs weggeven! Afgelopen week kondigde ik in het verslag van het Shimano NPC al aan dat het aaspakket, dat ik bij aanvang van het evenement verstrekt kreeg, te winnen zou zijn bij een prijsvraag. Vandaag maak je kans om dit mooie pakket te winnen, dus lees goed wat je hiervoor moet doen!Waar bestaat het aaspakket uit?


Dit aaspakket is gesponsord door Dynamite Baits en bestaat uit de volgende producten:

The Crave boilies 2,5kg (15mm)
The Crave pop-ups (15mm)
The Crave liquid attractant
The Crave hookbait dip
Hi-Attract Spicy Crab & Garlic boilies 1kg (15mm)
Swim stim carp pellets red krill (6mm)
Marine Halibut pellets (4mm)
Frenzied feeder mixed particles 2,5ltr

Zoals je ziet bestaat het pakket grotendeels uit nieuwe producten die op dit moment nog niet in de winkels liggen. Een unieke mogelijkheid dus om als één van de eerste aan de slag te gaan met dit nieuwe aas!


Wil jij als een van de eerste met dit aas vissen?


Wat moet je doen?


Om kans te maken op deze mooie prijs moet je ‘je creatieve ik’ zien te vinden en een leuk onderschrift bedenken voor de onderstaande foto.


Verzin een leuk onderschrift voor deze foto

Laat jouw onderschrift vervolgens achter in een reactie op dit artikel. De leukste inzending wordt beloont met het prijzenpakket! Iedere deelnemer mag maximaal drie teksten insturen. Je kunt je onderschrift indienen tot en met zondag 7 april 2013. De winnaar van het aaspakket wordt volgende week bekend gemaakt op CarpFeeling.

Veel succes!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.