Winnaars World Carp Classic 2014

Vanmorgen was het dan eindelijk zover. Na een zenuwslopende week klonk het eindsignaal en was de winnaar van de World Carp Classic 2014 bekend. Zowel de Nederlanders als onze Belgische vrienden hebben het werkelijk fantastisch gedaan. Het hele leaderboard is bedekt met Nederlandse en Belgische vlaggen. Helaas voor ons grepen zowel de Nederlanders als de Belgen nét naast deze welbegeerde titel.

Tot op het laatste moment was het nog de vraag of Hans Sissingh, Ferry Verhofstad en Mattie Curfs ( team Carp Connections) of de Polen Andrzej Walczak, Gabriel Starzec en Krzysztof Charmuszko (team Carp R Us) het meeste gewicht boven water wisten te krijgen. Ze gingen geruime tijd gelijk op en wisten tot gisteravond de koppositie te behouden. Helaas waren het de Polen die aan het langste eind trokken. Met een totaal van 20 vissen en 204,1 kg mogen zei zichtzelf de nieuwe wereldkampioenen noemen. 


De tweede prijs ging naar de mannen van Carpconnections


Team Carpconnections heeft met 16 vissen en een totaal van 187 kg de tweede prijs weten te bemachtigen. Een werkelijk fantastische prestatie mannen!! Ook de derde prijs is in Nederlandse handen gevallen. Lars Bood, Co Schijf en Peter Hillebrand van team Shimano wisten maar liefst 169,3 kg karper op het droge te krijgen.


De einduitslag


Wij willen de winnaars Andrzej Walczak, Gabriel Starzec en Krzysztof Charmuszko van harte feliciteren met deze fantastische prestatie. Zij mogen zichzelf wereldkampioen 2014 karpervissen noemen! Een hele grote prestatie. 

Wil jij meer weten over de WCC 2014 en de totale eindstand bekijken? Klik dan hier.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.