World Carp Classic gewonnen door Bianca en Lizette

Gisteren klonk het eindsignaal van de World Carp Classic. Dit zijn de wereldkampioenschappen karpervissen waarin elk jaar 140 koppels strijden voor deze fel begeerde wereldtitel. Dit jaar speelde het zich af op het enorme Bolsena meer in Italië. Met zijn 114 vierkante kilometer een perfecte locatie voor een wedstrijd van dit kaliber.
 
Dit jaar waren onze vrienden Bianca Venema en Lizette Beunders ook van de partij en wisten vrijwel vanaf het begin de koppositie te veroveren. Hoewel er over heel het water slecht werd gevangen wisten de dames vanaf stek 62 met regelmaat vis te vangen.


Lizette en Bianca mogen zichzelf wereldkampioenen noemen


'Het was hard werken en weinig slaap maar het is allemaal erg leuk' aldus Lizette. Met de vangst van precies 40 karpers wisten ze het voor elkaar te krijgen om de nummer twee van het leaderboard met een verschil van bijna 150 kg (!) van zich af te schudden. 

Wij van CarpFeeling zijn reuze trots op dit succesvolle koppel! Een werkelijk fantastische prestatie. Jullie zijn de nieuwe wereldkampioenen! Van harte gefeliciteerd en geniet ervan. Jullie hebben het verdient!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.