AVK Pelletmix aan de waterkant

Aasvoorkarpers.nl (AVK) heeft naast verschillende particles ook een aantal soorten pellets in het assortiment. Zo zijn er de Instant Response pellets, die vanwege de gebruikte ingrediënten snel uit elkaar vallen om vervolgens de lokstoffen op de stek te verspreiden. Een ideale pellet om bij te voeren dus. De high energy pellet daarentegen is een pellet met een uitgebalanceerde voedingswaarde die het goed zal doen vanaf het voorjaar tot en met het najaar, wat het een echte allrounder maakt. Ook de oude vertrouwde vismeelpellet is bij AVK in verschillende diameters te verkrijgen. Dan hebben we nog de Black- en Red Halibut pellets waarbij het grootste (zichtbare) verschil het formaat is. Daarnaast zijn deze pellets ook voorgeboord. Een klein detail, maar wel een hele handige want het doorboren van een pellet is vaak een vervelend klusje. De Red Halibut is verkrijgbaar in diameters van 12 t/m 20mm, de Black Halibut in 3 en 20mm.In deze mixen zijn bovengenoemde soorten in verschillende maten vermengd. Het is natuurlijk slim om verschillende diameters te voeren, toch is dat niet het enige voordeel van deze mixen. Door de verschillende soorten en maten zullen deze pellets ook heel geleidelijk oplossen, beginnend bij de Instant Response pellets. Op deze manier creëer je een ontzettend attractieve voerplek die lang z’n werk blijft doen. Tel daarbij de verschillende geuren, kleuren en smaken op en je hebt een onweerstaanbare pelletmix.


De pelletmixen van AVK zijn verkrijgbaar in 5, 10 en 20 liter emmers. Mocht je bijvoorbeeld enkel met Red Halibut pellets willen vissen, dan kun je deze bij AVK natuurlijk ook in verschillende diameters bestellen. Op deze manier stel je in een handomdraai je eigen mix samen.

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.