Fox FX Combo Chair

Een mooie aanvulling op het succes van de Fox FX Flatliner bedchair is de FX Combo Chair. De naam zegt het al: Combo Chair; een stoel die je op een aantal manieren kunt inzetten.

Iedereen kent het wel, je zit onder je brolly op je stretcher en op een gegeven moment begint je onderrug te irriteren omdat je houding nét niet helemaal goed is. Dat betekent dus opstaan onder je brolly of tent vandaan om de boel even te strekken. De nieuwe FX Combo Chair is daarvoor dé oplossing. Met twee simpele handelingen hang je als het ware de stoel over je stretcher en zit je nu op dezelfde plek in je tent of onder je plu, maar de rugklachten zullen tot het verleden behoren omdat je nu op een stoel op je stretcher zit.
 

De stoel is ontworpen met een uitschuifbaar buizenframe aan de achterkant en verstelbare poten aan de voorzijde. Het buizenframe past precies in de gleuven naast het matras van de Flatliner bedchair, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Je kunt de stoel indien gewenst dus ook een stuk verder vooruit laten steken en zo echt in de deuropening van je bivvy zitten, met volledig uitzicht over je stek. Het frame rust op je bedchair en de pootjes zijn makkelijk op de juiste lengte in te stellen, zodat alles zeer degelijk staat. Het materiaal van de stoel is gemaakt van exact hetzelfde zachte materiaal als die van de Flatliner bedchairs, hierop zit je dus als een vorst!


Uiteraard is het ook een zeer luxe ‘guest chair’ voor als je bezoek krijgt en nu eens een keer niet iemand op een natte emmer of onthaakmat wilt laten zitten. Je schuift het buizenframe in, verstelt de pootjes naar wens en klapt de rugleuning om. Vanwege de handige draagriem en lichte gewicht is hij ook ideaal als comfortabele struinstoel.
 


Multifunctioneel inzetbaar

De Combo Chair is erg makkelijk mee te nemen omdat deze inklapt tot een mooi klein pakketje. De pootjes met zwenkvoetjes zijn naar binnen te klappen en de rugleuning zet je vast met twee clips op de rugleuning - ideaal!Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.