GB Baits Boilie Paste aan de waterkant

Boiliepasta is een product wat je tegenwoordig steeds meer in het assortiment van diverse fabrikanten tegenkomt in diverse geuren en kleuren. Wij hebben de Boilie Paste van GB Baits aan een test onderworpen en waren blij verrast door de veelzijdigheid van het product!


Boilie Paste is verkrijgbaar in veel verschillende geuren en kleuren.


Pasta als extra laagje

Als je ergens vist en je hebt veel last van bijvoorbeeld brasem, dan kun je de pasta gebruiken om de diameter van je haakboilie te vergroten. Door een beetje pasta om de boilie te kneden maak je in een handomdraai van een 20mm- een 30mm boilie! In het water zal de pasta langzaam afbrokkelen waardoor er een laagje boiliekruim om je haakaas komt te liggen. Dit alleen is al een goede reden om wat om je haakboilie te kneden want het maakt je haakaas een stuk attractiever!

 Je maakt in een handomdraai van een 20mm- een 30mm boilie!


Pasta koken

Stel, je zit aan de waterkant en wil door omstandigheden graag een afwijkende vorm of grootte gebruiken. Met de pasta is dit geen enkel probleem! Je kneedt de gewenste vorm en gooit ze vervolgens in een pannetje kokend water. Even wachten tot je boilie drijft en klaar is kees! Op deze manier maak je in no-time de gewenste vorm, of het juiste formaat boilie. De pasta is houdbaar, dus je kunt met een gerust hart een bakje in je vistas bewaren zonder bang te zijn dat het er na een paar weken uit komt kruipen...


Op deze manier maak je in no-time de gewenste vorm,
of het juiste formaat boiliePasta en pop-up

Als je tijdens het vissen tot de conclusie komt dat je met een pop-up wil vissen maar je hebt deze niet bij de hand, dan kun je met een kurken balletje en een beetje pasta een pop-up maken. Je kneedt weer wat deeg om het kurkje en kookt het vervolgens. Ook kun je, als je al met pop-up vist, hier een laagje pasta omheen kneden om de pop-up kritisch uit te balanceren. Houdt er dan wel rekening mee dat de pasta na verloop van tijd afbrokkelt en van de pop-up afvalt, waardoor het drijfvermogen weer toeneemt. Op deze manier ligt er onder je pop-up wel weer een beetje kruim waardoor je een soort van "mini voerplek" creërt rondom je haakaas.

Op deze manier creër je een soort van "mini voerplek"

Boilie pasta is een erg mooi product, omdat het ontzettend veelzijdig en flexibel is. Het kan zeker geen kwaad om eens wat mee te nemen naar de waterkant, want de mogelijkheden zijn eindeloos binnen de grenzen van je eigen fantasie. Verschillende fabrikanten hebben het inmiddels opgenomen in hun assortiment dus de kans is groot dat er ook voor jou favoriete boilie een pasta variant bestaat.

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door: Zunnebeld Zwolle

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.