Tribal Guide to carp fishing DVD

Na korda heeft nu ook Shimano een dvd op de markt gebracht waarin ze hun materiaal promoten. Deze twee uur durende dvd met een waarde van €10,- krijg je gratis bij aanschaf van een shimano karperhengel, of karpermolen.In deze dvd worden interviews gehouden met karpervissers als Ali Hamidi (bekent van korda) die gaat stalken op het overbeviste Engelse water 'Little Horseshoe lake'

Gaz Fareham laat je zien hoe je succesvol ver en gericht kunt werpen en laat je in geur en kleur zijn spodmix zien.

Verder komt Jan Porter (bekende all-round visser) aan het woord en verteld je zijn geheimen over het vissen m.b.t. de method.


Steve Renyard (the carp catching machine) geeft tekst en uitleg over zijn afstandvisserij.

En natuurlijk de eerste keer dat Alijn Danau (Carp Mystery) voor de camera verschijnt. Alijn staat bekent om zijn extreem grote vangsten en succesvolle methodes.

De dvd heeft weinig nieuws in petto. Op het interview met Alijn Danau na is het een zeer commerciële dvd waarin alleen maar gerefereerd wordt naar producten van shimano (wat korda ook doet). Op zich niet erg, maar laat dan ook nieuwe technieken en systemen zien.


Ook wordt er op deze dvd geen grote karper gevangen. Nou hoeven er niet alleen maar grote karpers in beeld te komen, maar het was voor de kijker wel leuk geweest in elk geval één buffel weer terug het water in te zien glijden.

Al met al, vermakelijk, alleen hadden ze er wat mij betreft iets meer uit kunnen halen.

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.