15% korting bij Hareco Hengelsport

15% korting bij Hareco Hengelsport

Ook Hareco Hengelsport is uiteraard weer te vinden op CARP ZWOLLE. Ze zijn te vinden op de stand van JC Carp Products (naast Korda) en stunten weer flink met hun prijzen. Je ontvangt maar liefst 15% korting op hun gehele assortiment (m.u.v. Daiwa, Anatec en Delkim).

News1

Mocht het zo zijn, dat je (om wat voor reden dan ook) dit weekend niet naar Zwolle kunt komen, kun jij ook online profiteren van deze fantastische korting. Deze korting geldt t/m woensdag 11 februari. Neem dus snel een kijkje op de webshop of bezoek ons op CARP ZWOLLE. 

News2

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.